Η Αναστασία Κελεσίδου εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ στην ΕΟΕ

Η Αναστασία Κελεσίδου εξελέγη ως η νέα αντιπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ στην ΕΟΕ. 

Η Αναστασία Κελεσίδου εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ στην ΕΟΕ

Η Ολυμπιονίκης της δισκοβολίας, Αναστασία Κελεσίδου εξελέγη εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ στην ΕΟΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ολυμπιονίκης της δισκοβολίας Τασούλα Κελεσίδου θα είναι η νέα εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ στην ολομέλεια της Ολυμπιακής Επιτροπής.

Η Κελεσίδου κέρδισε την αποδοχή των εκπροσώπων των σωματείων του ΣΕΓΑΣ, αφού συγκέντρωσε 99 ψήφους στην ψηφοφορία που έγινε σήμερα στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας. Ο Νίκος Τσώνης συγκέντρωσε 38 ψήφους, ενώ καταμετρήθηκαν εννέα λευκά και δύο άκυρα».

Η νέα εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ στις πρώτες τις δηλώσεις επισήμανε: «Μου είπαν ότι ήταν αιφνιδιαστική κίνηση να κατέβω ως υποψήφια. Αυτό που αποφάσισα ήταν μετά από ώριμη σκέψη και παρότρυνση πολλών ανθρώπων που πιστεύουν σε εμένα. Ήμουν είμαι και θα είμαι πάντα από οποιαδήποτε θέση, κοντά στους ανθρώπους που αγωνίζονται, είναι μέσα στα στάδια με συνέπεια και εργατικότητα. Που έχουν αξίες και αρχές. Να παροτρύνουμε όλους τους ανθρώπους του χώρου να είμαστε ενωμένοι για το καλό του στίβου. Όλοι ξέρουμε πως ένας δεν μπορεί να τα κάνει όλα. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι μαζί. Να στηρίξουμε την προσπάθεια που γίνεται, τους αθλητές μας, τους προπονητές και τα σωματεία μας».