Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου 2018: Αναστασάκης: "Κρατάω την σπουδαία εμπειρία και συνεχίζω"

Ο Μιχάλης Αναστασάκης σαφώς και δεν έμεινε ικανοποιημένος από την 9η θέση στη σφυροβολία, ήθελε να έχει την ευκαιρία για άλλες τρεις βολές, μπαίνοντας στην πρώτη οχτάδα του τελικού, όμως βλέπει τα πράγματα από θετική οπτική γωνία.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου 2018: Αναστασάκης: "Κρατάω την σπουδαία εμπειρία και συνεχίζω"

Ο Κρητικός σφυροβόλος υπογράμμισε στις δηλώσεις του μετά τον χθεσινό τελικό: “Δεύτερο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και δεύτερη παρουσία σε τελικό. Κρατάω την σπουδαία εμπειρία που έζησα και συνεχίζω. Δεν μπήκα στον τελικό όπως στον προκριματικό, όπου από την πρώτη στιγμή το κυνήγησα πολύ γιατί ήξερα πως η πρόκριση δεν θα ήταν εύκολη. Σίγουρα ήθελα να κάνω και τις έξι βολές και να κυνηγήσω κάτι καλύτερο, ωστόσο η συμμετοχή στον τελικό είναι κάτι σημαντικό για εμένα”.

Σαφώς δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος από τον εαυτό του στον τελικό γιατί πολύ απλά γνωρίζει ο ίδιος καλύτερα από τον καθένα τις δυνατότητες που έχει και είναι μεγαλύτερες από το 73,33 μ. που έκανε χθες, ωστόσο θα πρέπει να είναι - και είναι - ικανοποιημένος διότι δύο φορές έχει βρεθεί σε Ευρωπαϊκό και έχει καταφέρει ισάριθμες φορές να μπει στον τελικό. Η διάρκεια στο υψηλό επίπεδο είναι το πρώτο ζητούμενο για κάθε αθλητή που θέλει να μπει στην ελίτ…