Στίβος: Στις 2 Ιουνίου τα «5α Δρόμεια»

Στις 2 Ιουνίου θα διεξαχθεί το διεθνές μίτινγκ «5α Δρόμεια». 

Στίβος: Στις 2 Ιουνίου τα «5α Δρόμεια»

Το διεθνές μίτινγκ «5α Δρόμεια» θα διεξαχθεί στις 2 Ιουνίου.

Η ανακοίνωση των διοργανωτών

«Με μεγάλη μας ικανοποίηση θέλουμε να σας ενημερώσουμε στο διεθνές μίτινγκ της IAAF στην κατηγορία continental tour bronze special που συνδιοργανώνουν από το 2018 ανελλιπώς και υπό όλες τις παγκόσμιες συγκυρίες ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και ο Α.Ο. Βάρης Δρομέας υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ έχουν ήδη κλείσει συμμέτοχή οι εθνικές ομάδες της Γερμανίας , Μ. Βρετανίας , Δανίας , Πορτογαλίας , Ρουμανίας, Κύπρου, Ιρλανδίας και θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στην χώρα μας με την Εθνική μας ομάδα για την πρόκριση στο παγκόσμιο πρωτάθλημά στο Γιου τζιν των ΗΠΑ.

Τα βλέμματά του παγκόσμιου αθλητικού στερεώματος θα στραφούν στην χώρα μας.

Κορυφαίοι αθλητές από την Σερβία , την Γερμανία , τον Καναδά, την Μ. Βρετανία , την Δανία , την Πορτογαλία και φυσικά όλοι οι κορυφαίοι αθλητές της Κύπρου και της Ελλάδας θα κυνηγήσουν τα όρια στα ατομικά τους αγωνίσματα, στις κούρσες της μίας ανάσας και το θέαμα αναμένεται να είναι συγκλονιστικό.

Η διοργάνωση όντας στην σειρά “ IAAF ‘S Special Continental Tour Bronze” γίνεται μέλος μίας φιλοσοφίας και μιας παγκόσμιας ιδέας ενίσχυσης των αθλητών σε υψηλό επίπεδο.

Μεγάλοι αθλητές από όλον τον κόσμο ,θα ταξιδέψουν για να συμμετάσχουν και να ενισχύσουν το σκοπό τους , δηλαδή την γενική τους βαθμολογία στα <rankings system>, με αποτέλεσμα να προσφέρουν ένα θέαμα στους λάτρεις του κλασσικού αθλητισμού που διψούν να απολαύσουν.

Τα «5α Δρόμεια» κατόπιν συνεννόησης με τους κορυφαίους πρωταθλητές μας καθώς και μετά την έγκριση που πήραμε από την διεθνή ομοσπονδία, οριστικοποιήθηκε να διεξαχθούν την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022 και το κυρίως πρόγραμμα των αγώνων να έχει διάρκεια δύο ώρες, ώστε να συμβαδίζει με τις τηλεοπτικές ανάγκες. Το πρόγραμμα θα καλύψει η ΕΡΤ 1 ζωντανά».