Το πρώτο βήμα του ΣΕΓΑΣ στην... επόμενη εποχή

Το πρώτο βήμα στην...επόμενη εποχή κάνει ο ΣΕΓΑΣ προβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο τους αθλητές της.

Το πρώτο βήμα του ΣΕΓΑΣ στην... επόμενη εποχή

Με δική της παραγωγή και με πρωταγωνιστικές τους πρωταθλητές της προχώρησε στη δημιουργία βίντεο για την προσέλκυση νέων παιδιών, νεών ανθρώπων, νέων θεατών στα στάδια.

Ο ΣΕΓΑΣ με ένα βίντεο 2 λεπτών και 30 δευτερολέπτων μας ωθεί στα πραγματικά πρότυπα, που δεν είναι άλλα από τους αθλητές και τις αθλήτριες μας. Εκείνους που με πολλές θυσίες και ασταμάτητη προσπάθεια για βελτίωση κυνηγούν τους στόχους τους, πότε με επιτυχία και πότε όχι.

"Ένα πρώτο βήμα για να νιώθουν τα σωματεία ασφάλεια. Ένα πρώτο βήμα για να νιώθουν οι αθλητές αξιοπρεπείς και υπερήφανοι. Ένα βήμα για να βελτιώσουμε τις συνθήκες δουλειάς των προπονητών μας. Ένα βήμα για να χτίσουμε γερές και ειλικρινείς βάσεις συνεργασίας με την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και την δημόσια διοίκηση. Ένα βήμα για να προβάλουμε το αληθινό πρόσωπο του αθλητισμού. Ένα βήμα που θα ενώνει το παρελθόν με το παρόν και θα οραματίζεται το μέλλον.

Το πιο ωραίο βήμα μιας ομοσπονδίας που ενώνει… της πιο ιστορικής ομοσπονδίας της χώρας. Όλα μας τα συναισθήματα, όλες μας τις σκέψεις… σε ένα βήμα…", ήταν τα λόγια του αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας, Κώστα Κεντέρη, στην παρουσίαση του βίντεο στην εκδήλωση της βράβευσης των κορυφαίων αθλητών.