Στην Αθήνα η Γενική Συνέλευση του ΣΕΓΑΣ

Η διοίκηση του ΣΕΓΑΣ αποφάσισε τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας στο διάστημα 26-27 Μαρτίου στην Αθήνα με φυσική παρουσία

Στην Αθήνα η Γενική Συνέλευση του ΣΕΓΑΣ

Στην Αθήνα το διήμερο 26-27 Μαρτίου θα διεξαχθεί η γενική συνέλευση του ΣΕΓΑΣ, όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση της Ομοσπονδίας.

Την απόφαση αυτή έλαβε κατά πλειοψηφία το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, στη διάρκεια της σημερινής (7/2) του συνεδρίασης.

Στη διάρκεια του συμβουλίου κατατέθηκαν δύο προτάσεις προς συζήτηση. Η πρώτη κατατέθηκε από τα δέκα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για γενική συνέλευση μέσω ZOOM και ψηφοφορία μέσω του ΖΕΥΣ, και τη δεύτερη κατέθεσε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα για δια ζώσης συνέλευση στην Αθήνα.

Την πρώτη πρόταση υποστήριξε και παρουσίασε στα μέλη του συμβουλίου, ο Βασίλης Οικονόμου και τη δεύτερη ο Κώστας Τριαντάφυλλος.

Στη νέα πρόταση που κατατέθηκε από την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, τοποθετήθηκε και ο Παναγιώτης Μελαχρινός.

Ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας τόνισε πως καλύφθηκε στα περισσότερα σημεία σε σχέση με τις αιτιάσεις της περασμένης εβδομάδας και συμφώνησε με τη διεξαγωγή της δια ζώσης Γενικής Συνέλευσης στην Αθήνα στο τέλος Μαρτίου.

Η δεύτερη πρόταση, για δια ζώσης γενική συνέλευση, πέρασε κατά πλειοψηφία, αφού υπέρ της ψήφισαν οι : Σακοράφα, Κεντέρης, Πετσούλας, Μελαχρινός, Γιατρουδάκης, Λιούμπας, Μυστακίδης, Δημάκος, Παχατουρίδου, Μαντάς, Τριαντάφυλλος, Μπελιμπασάκη.

Την πρόταση των δέκα μελών του συμβουλίου ψήφισαν οι: Αλεξόπουλος, Βασιλειάδης, Θεμελίδης, Γκατσιούδης, Δημότσιος, Κελεσίδου, Μπόλας, Οικονόμου, Παπαδιάς, Ρετσινά, Τσώνης.