Ανδριάνα Φέρρα: Ξεπέρασε την Πανάγου με 38.01’’ στα 300 μέτρα

Η Ανδριάνα Φέρρα κατέχει, πλέον, την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών στα 300 μέτρα, ξεπερνώντας την Χριστίνα Πανάγου.

Ανδριάνα Φέρρα: Ξεπέρασε την Πανάγου με 38.01’’ στα 300 μέτρα

Ρεκόρ 23 ετών κατέρριψε η Ανδριάνα Φέρρα στα 300 μέτρα, κατά τη διάρκεια της ημέρας στο ΣΕΦ, καθώς ξεπέρασε τη Χριστίνα Πανάγου και πλέον κατέχει τη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών.

Η έμπειρη αθλήτρια του Ολυμπιακού τερμάτισε πρώτη στην πρώτη τελική σειρά σε 38.01 δευτερόλεπτα και βελτίωσε το 38.33, που είχε η Χριστίνα Πανάγου από το 1999. Η Φέρρα δείχνει πως είναι σε καλή κατάσταση και σε θέση να τρέξει κάτω από 55.00 τα 400 μέτρα.

«Είμαι πολύ χαρούμενη, φορτισμένη συναισθηματικά , που βγήκε μια επίδοση αυτού του επιπέδου. Οι δύο κούρσες που έκανε στη σεζόν δεν αντιπροσωπεύουν την κατάσταση μου. Είναι σημαντικό για μένα που βγήκε αυτός ο χρόνος, μου δείχνει πως σύντομα θα πετύχω επίδοση ανάλογη των δυνατοτήτων μου στα 400 μέτρα. Ευχαριστώ την Ομοσπονδία που έκανε αποδεκτό το αίτημα μας και έβαλε το αγώνισμα στο πρόγραμμα», είπε η Φέρρα συγκινημένη από την σημερινή της παρουσία. Καλή παρουσία πραγματοποίησε και η Κορίνα Πολίτη (ΓΣ Λευκάδας) που ήταν νικήτρια στη δεύτερη σειρά με 39.01 και τρίτη η Μαρίτα Αργυρού (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) 39.35.