Τεντόγλου: Ο δρόμος μέχρι το παγκόσμιο κλειστού

Οστράβα, Μετς, ΣΕΦ και Βελιγράδι οι στάσεις του Τεντόγλου πριν το Παγκόσμιο κλειστού.

Τεντόγλου: Ο δρόμος μέχρι το παγκόσμιο κλειστού

Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι αναμφίβολα ένας από τους κορυφαίους αθλητές του κόσμου και αποτελεί διακαή πόθο των διοργανωτών των κορυφαίων μίτινγκ της Ευρώπης. Άλλωστε πρόκειται για έναν αθλητή με Χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο μήκος, αλλά και για τον πλέον αποτελεσματικό και συνεπή άλτη.

Ο 24χρονος Ολυμπιονίκης επέλεξε να ξεκινήσει τη χρονιά στο μίτινγκ της Οστράβα, που διεξάγεται στις 3 Φεβρουαρίου, σε μία από τις κορυφαίες διοργανώσεις κλειστού, στην οποία το 2020 κατέγραψε επίδοση 8,04 μέτρα.

Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι συνεχίζει απρόσκοπτα την προετοιμασία του, αφού έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα στο γόνατο που τον ταλαιπώρησε κατά την περσινή χρονιά και θα επιδιώξει από τη αρχή της σεζόν να δείξει τις προθέσεις του ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Βελιγραδίου.

Ο Τεντόγλου μετά την Οστράβα θα παρευρεθεί στο μίτινγκ του Μετς στις 12 Φεβρουαρίου, ενώ στις 26-27 του ίδιου μήνα θα βρίσκεται στο ΣΕΦ και στο μεγάλο ραντεβού για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Έπειτα, θα δώσει το παρών και στο μίτινγκ του Βελιγραδίου (7 Μαρτίου) στο στάδιο όπου θα φιλοξενηθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού.

Ο Τεντόγλου με ατομικό ρεκόρ στον κλειστό 8,38 μ.κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού του 2019.