Πόλακ: Ενοχλήσεις στη μέση, μικρές κήλες έδειξε η μαγνητική

Η Ελένη Πόλακ αναγκαστικά αλλάζει το πρόγραμμα της προπόνησης της, εξαιτίας των ενοχλήσεων στη μέση. Η μαγνητική έδειξε μικρές κήλες. 

Πόλακ: Ενοχλήσεις στη μέση, μικρές κήλες έδειξε η μαγνητική

Η Ελένη Πόλακ αναγκάζεται να προσαρμόσει το πρόγραμμα της προπόνησης της, εξαιτίας των ενοχλήσεων στη μέση.

Η πρωταθλήτρια του επί κοντώ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε πως έχει μικρές κήλες, που προκαλούν τους πόνους.

Η αθλήτρια έχει ήδη περιορίσει την προπόνηση της κάτι, που αναμένεται να κάνει και το επόμενο διάστημα. Παράλληλα θα ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπειών, το οποίο θα περιορίσει το πρόβλημα.

«Οι πόνοι που έχει η Ελένη δεν της επιτρέπουν να γυμναστεί κανονικά. Δεν είναι πολλά αυτά που μπορούμε να κάνουμε, αρχικά θα ακολουθήσουμε το πρόγραμμα αποθεραπείες που έχει συστήσει ο γιατρός και θα περιορίσουμε τον όγκο προπόνησης», είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μανώλης Καραγιάννης και συμπλήρωσε:

«Ακόμη δεν ξέρω τι θα κάνουμε με τους αγώνες του χειμώνα. Θα αξιολογήσουμε βήμα, βήμα την κατάσταση. Με βάση τον προγραμματισμό που έχουμε κάνει ο πρώτος αγώνας είναι στις 3 Φεβρουαρίου στην Οστράβα».

Η Πόλακ έχει σταθεροποιηθεί τα τελευταία χρόνια σε υψηλού επιπέδου επιδόσεις, που της επιτρέπουν να διεκδικεί τη συμμετοχή και καλή παρουσία σε μεγάλες διοργανώσεις. Η 25χρονη, η οποία έχει ατομικό ρεκόρ στο επί κοντώ 4,71 μ. από τον χειμώνα του 2021, ευελπιστεί να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού και να είναι παρούσα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού του Βελιγραδίου.