Στίβος: Συνάντηση για τα προπονητικά καμπ και τους στόχους των ομάδων σκυταλοδρομιών στα 4Χ100 μέτρα

Οι ομοσπονδιακοί προπονητές των ομάδων σκυταλοδρομιών 4Χ100 μέτρων ανδρών και γυναικών οριοθέτησαν στόχους και κουβέντιασαν για τα προπονητικά καμπ με τους υπευθύνους του ΣΕΓΑΣ.

Στίβος: Συνάντηση για τα προπονητικά καμπ και τους στόχους των ομάδων σκυταλοδρομιών στα 4Χ100 μέτρα

Συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή του ΣΕΓΑΣ, Χρήστο Μελέτογλου, και τη συντονίστρια στους δρόμους ταχύτητας, Ιωάννα Σιώμου, είχαν σήμερα (9/12) οι νέοι υπεύθυνοι στις σκυταλοδρομίες 4Χ100 μέτρων σε άνδρες και γυναίκες.

Οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί Κώστας Ηλίας και Κώστας Βογιατζάκης θα αναλάβουν την εκγύμναση της ομάδας γυναικών και αντίστοιχα οι Περικλής Χατζηαναστασιάδης και Χρήστος Κατσίκας των ανδρών. Η δομή, όπως και στο σύνολο του υψηλού αθλητισμού, θα είναι κάθετη και αυτό σημαίνει ότι στην ευθύνη των τεχνικών είναι όλες οι ηλικιακές κατηγορίες.

Στη διάρκεια της συνάντησης έγινε μια πρώτη συζήτηση για τα προπονητικά καμπ που θα κάνουν οι ομάδες σκυταλοδρομίας μέσα στον Ιανουάριο, ενώ τέθηκαν και οι πρώτοι στόχοι, κυρίως για τις ομάδες των ανδρών - γυναικών.

Μέσα στο επόμενο διάστημα θα γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες του πρώτου καμπ της χρονιάς, που θα αφορά τις ομάδες 4Χ100 μέτρων.