ΣΕΓΑΣ: Στη Θεσσαλονίκη η Σακοράφα για συναντήσεις με φορείς του στίβου

Τα θέματα και το μέλλον του ελληνικού στίβου στη Βόρεια Ελλάδα θα συζητήσει η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, η οποία μεταβαίνει αύριο (10/12) στη Θεσσαλονίκη.

ΣΕΓΑΣ: Στη Θεσσαλονίκη η Σακοράφα για συναντήσεις με φορείς του στίβου

Στη Θεσσαλονίκη θα ταξιδέψει η Σοφία Σακοράφα την Παρασκευή (10/12), προκειμένου να έχει σειρά επαφών με φορείς της πόλης αλλά και ανθρώπους της οικογένειας του στίβου.

Το πρόγραμμα της προέδρου του ΣΕΓΑΣ θα ξεκινήσει το πρωί με τη θεσμική συνάντηση με τον δήμαρχο της συμπρωτεύουσας Κωνσταντίνο Ζέρβα. Μαζί θα βάλουν τις βάσεις της συνεργασίας για μελλοντικές κοινές δράσεις με γνώμονα τη βελτίωση και αναβάθμιση του κλασικού αθλητισμού της πόλης.

Λίγο αργότερα η Σακοράφα θα βρεθεί στον ίδιο χώρο με την αντιπεριφερειάρχη και συναθλήτριά της, Βούλα Πατουλίδου, ώστε να θυμηθούν τις όμορφες στιγμές τους στον αθλητισμό και φυσικά να κουβεντιάσουν για το σήμερα του ελληνικού στίβου.

Αύριο (10/12) το απόγευμα η πρόεδρος της ομοσπονδίας θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει από κοντά με τους εκπροσώπους των σωματείων, τους ομοσπονδιακούς και σωματειακούς προπονητές, που δραστηριοποιούνται στη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή.

Η Σακοράφα θα παρουσιάσει τον προγραμματισμό του ΣΕΓΑΣ για την επόμενη χρονιά, ενώ θα ακούσει και θα καταγράψει προβλήματα που υπάρχουν στη Βόρεια Ελλάδα. Νωρίτερα μέσα στην ημέρα θα συναντηθεί και με την πρόεδρο της Επιτροπής Διοίκησης του Καυτανζογλείου σταδίου, Καλυψώ Γούλα.

Στη Θεσσαλονίκη θα ταξιδέψουν ακόμη ο σύμβουλος διοίκησης Λάμπρος Παπακώστας, ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Μελέτογλου, ο γενικός διευθυντής Σωτήρης Κυρανάκος και ο συντονιστής ρίψεων Χρήστος Παπαδόπουλος.