Στίβος: Πέθανε από κορονοϊό ο προπονητής Γιάννης Φράγγογλου

Ο ελληνικός στίβος θρηνεί τον χαμό του τεχνικού των ριπτικών αγωνισμάτων στον ΟΦΚΑ Σερρών και εκπαιδευτικού Γιάννη Φράγγογλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του χτυπημένος από τον κορονοϊό στα 56 του χρόνια.

Στίβος: Πέθανε από κορονοϊό ο προπονητής Γιάννης Φράγγογλου

Μία ακόμη μεγάλη απώλεια μετράει η οικογένεια του στίβου, αφού έφυγε από τη ζωή ο προπονητής και εκπαιδευτικός Γιάννης Φράγγογλου.

Ο 56χρονος τεχνικός του ΟΦΚΑ Σερρών διαγνώστηκε πριν από εβδομάδες με κορονοϊό και τελικά απεβίωσε το βράδυ της Παρασκευής (3/12) στο νοσοκομείο Σερρών, όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένος.

Ο Φράγγογλου με την προπονητική δουλειά του είχε αναδείξει πολλούς αθλητές των ριπτικών αγωνισμάτων, ενώ εξίσου σπουδαίο ήταν και το εκπαιδευτικό έργο του στα σχολεία της ευρύτερης περιοχής.

Η απώλειά του γέμισε θλίψη την κοινωνία των Σερρών, αλλά και την οικογένεια του ελληνικού στίβου που έχασε έναν σπουδαίο άνθρωπο.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, και σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας εκφράζουν τα βαθιά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος.