Στίβος: Επιστρέφουν τα ιστορικά «Παπαφλέσσεια»!

Το καταξιωμένο ελληνικό μίτινγκ «Παπαφλέσσεια» επανέρχεται δριμύτερο με στόχο να επανεισαχθεί στο αγωνιστικό καλεντάρι των κορυφαίων Ελλήνων και Ευρωπαίων αθλητών και αθλητριών.

Στίβος: Επιστρέφουν τα ιστορικά «Παπαφλέσσεια»!

Ένα από τα ιστορικότερα ελληνικά μίτινγκ, τα «Παπαφλέσσεια», αναμένεται να επιστρέψει φέτος δυναμικά στο ελληνικό και ευρωπαϊκό καλεντάρι.

Η προγραμματική σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου, υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, δήμου Καλαμάτας, Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, Μεσσηνιακού Αθλητικού Συλλόγου και ΣΕΓΑΣ εκτιμάται ότι θα δώσει στα «Παπαφλέσσεια» την ώθηση που χρειάζονται.

Σκοπός είναι η ιστορική διοργάνωση να μπορέσει από την επόμενη κιόλας χρονιά να ενταχθεί στο επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα και να αποτελέσει ξανά πόλο έλξης κορυφαίων Ελλήνων και ξένων αθλητών και αθλητριών.

Υπενθυμίζεται ότι ο καταξιωμένος αθλητισμός θεσμός «Παπαφλέσσεια» αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια μια σειρά από προβλήματα, τα οποία αναμένεται να ξεπεραστούν με την υπογραφή της σύμβασης, η οποία εγκρίθηκε σήμερα (8/11) ομοφώνως από το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας κλασικού αθλητισμού.