ΣΕΓΑΣ: Συναντήθηκε με τη διοίκηση του ΣΕΦ για τους αγώνες της χειμερινής περιόδου

Ο προγραμματισμός των αγώνων της χειμερινής περιόδου που θα πραγματοποιηθούν στο ΣΕΦ βρέθηκε στο επίκεντρο της σημερινής (3/11) συνάντησης αντιπροσωπείας του ΣΕΓΑΣ με τη διοίκηση του φαληρικού σταδίου.

ΣΕΓΑΣ: Συναντήθηκε με τη διοίκηση του ΣΕΦ για τους αγώνες της χειμερινής περιόδου

Συνάντηση με τη διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας είχε σήμερα (3/11) αντιπροσωπεία του ΣΕΓΑΣ με θέμα τη διεξαγωγή αγώνων στη διάρκεια της χειμερινής περιόδου.

Ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας κλασικού αθλητισμού, Κώστας Κεντέρης, ο διευθυντής αγώνων, Ανδρέας Γκόγκας, και ο τεχνικός διευθυντής, Χρήστος Μελέτογλου, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους εκπροσώπους του ΣΕΦ τόσο για τη χρήση του σταδίου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όσο και για τις ημερίδες που θα διεξαχθούν. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν οι ημερομηνίες τόσο του πρωταθλήματος όσο και των ημερίδων.

Πρόθεση του ΣΕΓΑΣ είναι να διοργανώσει στη διάρκεια της χειμερινής περιόδου ικανοποιητικό αριθμό αγώνων, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες αθλητών και αθλητριών ενόψει των υποχρεώσεών τους με την εθνική ομάδα.