Εθνική ανωμάλου δρόμου: Καμπ προετοιμασίας στην Πηγή Τρικάλων με στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Στην Πηγή Τρικάλων θα διεξαχθεί καμπ προετοιμασίας όλων των μελών της εθνικής ομάδας ανωμάλου δρόμου που θα πάρει μέρος στο επικείμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Το καμπ θα διοργανωθεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Εθνική ανωμάλου δρόμου: Καμπ προετοιμασίας στην Πηγή Τρικάλων με στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Κοινό καμπ προετοιμασίας θα κάνουν στην Πηγή Τρικάλων τα μέλη της εθνικής ομάδας που θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου στο Δουβλίνο τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Το αθλητικό κέντρο Σκαμνιές θα φιλοξενήσει την προεργασία των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών ενόψει του κορυφαίου ραντεβού του αγωνίσματος τον επόμενο μήνα.

Το καμπ θα γίνει υπό την αιγίδα και τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, όπως ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός στη διάρκεια δηλώσεών του στο κρατικό κανάλι στο πλαίσιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στα Τρίκαλα.

Όπως αναφέρει ο ΣΕΓΑΣ στην επίσημη ενημέρωσή του με αφορμή αυτή τη συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας: «Στόχος της ομοσπονδίας για τη νέα χρονιά είναι να αξιοποιήσει τη συνεργασία της με τις περιφέρειες και τους τοπικούς φορείς προκειμένου να προχωρήσει σε προπονητικά καμπ σε περιοχές της χώρας, όπου το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες και οι αθλητικές εγκαταστάσεις».