ΣΕΓΑΣ: Συνάντηση της Σακοράφα με τη νέα τεχνική ηγεσία της ομοσπονδίας

Πρώτη συνάντηση μεταξύ της προέδρου του ΣΕΓΑΣ, Σοφίας Σακοράφα, και των νέων προπονητών αγωνισμάτων, με αντικείμενο την έναρξη υλοποίησης του αγωνιστικού πλάνου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, έγινε σήμερα (18/10) στην ομοσπονδία.

ΣΕΓΑΣ: Συνάντηση της Σακοράφα με τη νέα τεχνική ηγεσία της ομοσπονδίας

Την πρώτη συνάντηση με τη νέα τεχνική ηγεσία της ομοσπονδίας κλασικού αθλητισμού είχε σήμερα (18/10) η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα.

Η εν λόγω συνάντηση έγινε παρουσία του γενικού γραμματέα Γιώργου Γιατρουδάκη, του Α' ειδικού γραμματέα Παναγιώτη Δημάκου και της Β' ειδικής γραμματέως Βούλας Παχατουρίδου.

Ο τεχνικός διευθυντής Χρήστος Μελέτογλου, ο συντονιστής αναπτυξιακών ομάδων Στέφανος Ματάκης, μαζί με τους νέους συντονιστές αγωνισμάτων, Γιώργο Πομάσκι (άλματα), Χρήστο Παπαδόπουλο (ρίψεις), Ιωάννα Σιώμου (ταχύτητες / εμπόδια), Δημήτρη Θεοδωρίδη (αποστάσεις) και Δέσποινα Πάκου (σύνθετα), είχαν την ευκαιρία για μια πρώτη ουσιαστική επικοινωνία, στη διάρκεια της οποίας η Σακοράφα τούς εξέφρασε την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό τους.

Η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ ζήτησε από τους τεχνικούς να συνεργαστούν στενά, καθώς μόνο μέσα από την ομαδική δουλειά το νέο μοντέλο θα μπορέσει να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Παράλληλα ζήτησε να ξεκινήσει αμέσως η σκληρή δουλειά προκειμένου να υλοποιηθεί το αγωνιστικό πλάνο, το οποίο έχει κορύφωση τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Την Τετάρτη (20/10) οι τεχνικοί θα συναντηθούν με τον αντιπρόεδρο του ΣΕΓΑΣ και πρόεδρο της ΕΑΣ, Κώστα Κεντέρη, με τον οποίο θα εξειδικεύσουν τον τρόπο λειτουργίας του νέου μοντέλου, αλλά και τις πρώτες σημαντικές αλλαγές που θα γίνουν στις προετοιμασίες όπως και σε υγειονομικά θέματα.