Σοκαριστικές αποκαλύψεις της Μαρίας Πολύζου: «Ο πατέρας μου με βίαζε από 11-12 ετών»

Η Μαρία Πολύζου αποκάλυψε μέσα από το βιβλίο της «Μην τα παρατάς» ότι ο πατέρας της την βίαζε από 11-12 ετών!

Σοκαριστικές αποκαλύψεις της Μαρίας Πολύζου: «Ο πατέρας μου με βίαζε από 11-12 ετών»

Σοκαριστικές αποκαλύψεις από την Μαρία Πολύζου που είναι η κορυφαία Ελληνίδα μαραθωνοδρόμος. Στα 52 της πλέον βετεράνα δρομέας, που κρατάει πάνω από μία 20ετία το πανελλήνιο ρεκόρ, έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο «Μην τα παρατάς» και αποκάλυψε ότι ο πατέρας της την βίαζε σε πολύ μικρή ηλικία, από 11-12 ετών!

Ακολουθούν ορισμένα αποσπάσματα από την σοκαριστική περιγραφή - εξομολόγηση της Πολύζου:

«Γεννήθηκα στην Πάτρα, ο πατέρας μου ήταν ψαράς, δούλευε σκληρά αλλά ήταν πάμπτωχος. Ο πατέρας μου ήταν άγριος στην όψη και στους τρόπους. Δεν ήταν ψηλός, μάλλον μετρίου αναστήματος. Είχε σκούρα επιδερμίδα και το καλοκαίρι μαύριζε περισσότερο λόγω δουλειάς. Είχε μαύρα μαλλιά και μούσια που τον έκαναν ακόμη πιο τρομακτικό. Έπινε και όταν μεθούσε, γινόταν βίαιος. Μας χτυπούσε και τον τρέμαμε όλοι. Εμένα από την ηλικία των 11-12 ετών με βίαζε».

Σε ένα άλλο σημείο του βιβλίου έγραψε: «Μου άρεσε να δραπετεύω στον δικό μου κόσμο. Την ομορφιά που χρειαζόμουν την έφτιαχνα μέσα μου. Υποσυνείδητα ίσως, από πολύ μικρή προσπαθούσα να μην είμαι εντελώς εκεί όπου βρισκόταν το σώμα μου, αλλά να περιπλανιέμαι όπου με οδηγούσε το μυαλό και η ψυχή μου».