Κυριακόπουλου: «Θέλω παντού διακρίσεις»

Την έκτη εβδομάδα προετοιμασίας της ολοκλήρωσε η Νικόλ Κυριακοπούλου, που για μία ακόμη χρονιά έχει θέσει πολύ υψηλούς στόχους.

Κυριακόπουλου: «Θέλω παντού διακρίσεις»

Η όγδοη στο επί κοντώ, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, έχει κάνει ήδη τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά και σε αυτόν περιλαμβάνονται όλες οι κορυφαίες διοργανώσεις της χρονιάς.

"Η επόμενη χρονιά έχει πολλές διοργανώσεις. Δυστυχώς οι 170 ημέρες άδειας που έχουμε οι εν ενεργεία διορισμένοι αθλητές δεν είναι αρκετές για να πραγματοποιήσουμε την προπόνηση μας όπως θα θέλαμε, παρόλα αυτά όπως κάθε χρόνο θα προσπαθήσω να φέρω σε πέρας τις υποχρεώσεις μου. Η αρχή θα γίνει με τους αγώνες του κλειστού και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου", είπε η αθλήτρια και συμπλήρωσε: "Από εκεί και πέρα υπάρχει το Παγκόσμιο στο Γιουτζίν και το Ευρωπαϊκό στο Μόναχο, διοργανώνεις στις οποίες θα επιδιώξω τη διάκριση".

Η Κυριακοπούλου μίλησε και για την μέχρι τώρα προετοιμασία της: "Ολοκλήρωσα την έκτη εβδομάδα και όλα πηγαίνουν πολύ καλά. Όπως κάθε χρόνο ξεκινάω με πολλή όρεξη για σκληρή δουλειά, μέσα από την οποία θα έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα".

Η Κυριακοπούλου το 2021 ξεπέρασε τα 4,70 μ., ενώ έχει ατομικό ρεκόρ 4,83 μ. από το 2015 τη χρονιά που ήταν τρίτη στο Παγκόσμιο του Πεκίνου και νικήτρια στη σειρά αγώνων Diamond League.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ