Τεντόγλου: Τα Γρεβενά αποθέωσαν τον «χρυσό» Ολυμπιονίκη (vid)

«Γκρέμισαν τα τείχη» στα Γρεβενά για να υποδεχθούν τον Μίλτο Τεντόγλου, που διέπρεψε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Το όνομα του Έλληνα Ολυμπιονίκη πήρε το Δημοτικό Στάδιο της πόλης

Τεντόγλου: Τα Γρεβενά αποθέωσαν τον «χρυσό» Ολυμπιονίκη (vid)

Ο Δήμος Γρεβενών τίμησε τον «χρυσό» Ολυμπιονίκη του Τόκιο, Μίλτο Τεντόγλου, με εκδήλωση στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, που πλέον πήρε το όνομα του σπουδαίου αθλητή.

Ο «χρυσός» άλτης του μήκους, που έκανε περήφανη την Ελλάδα κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, έγινε δεκτός από πλήθος κόσμου με τους τοπικούς διοικητικούς παράγοντες να δίνουν το «παρών».

«Είναι υπέροχο που έχουν μαζευτεί όλοι εδώ. Είναι μεγάλη τιμή για μένα που το γήπεδο πήρε το όνομα μου και τους ευχαριστώ πολύ. Δεν το έχω πολύ με όλα αυτά για αυτό ζήτησα μία απλή τελετή», τόνισε σε δηλώσεις του ο Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος είδε τον Δήμο να δίνει το όνομά του στο δημοτικό Στάδιο της πόλης.

«Είναι μια πάρα πολύ σημαντική μέρα για τα Γρεβενά, για όλους τους Γρεβενιώτες, για όλους τους Έλληνες. Υποδεχόμαστε τον Ολυμπιονίκη μας τον Μίλτο Τεντόγλου, γέννημα θρέμμα της πόλης που ξεκίνησε την αθλητική του πορεία από εδώ.

Μας τιμά με την παρουσία του συνέχεια, καθώς η μόνιμη κατοικία του είναι στα Γρεβενά», δήλωσε ο Δήμαρχος των Γρεβενών, Γιώργος Δαμαστάνης, με τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας του Δήμου Γρεβενών, Δημήτρη Μπόλη να προσθέτει:

«Είναι μια μοναδική ημέρα για τα Γρεβενά. Υποδεχόμαστε τον Ολυμπιονίκη μας τον Μίλτο Τεντόγλου. Σπουδαία η επιτυχία του. Στον κλασικό αθλητισμό τέσσερις Έλληνες έχουν κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο. Ανάμεσα τους και ο Τεντόγλου».