Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ18: Πανελλήνιο ρεκόρ από την Αντωνιάδη στα εμπόδια

Η Μαρία-Νικολέτα Αντωνιάδη συνέτριψε το πανελλήνιο ρεκόρ της κατηγορίας εμποδίων, που ήταν 13.85 και ανήκε στην Ηρώ Συνολάκη.

Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ18: Πανελλήνιο ρεκόρ από την Αντωνιάδη στα εμπόδια

Στο Κράλιεβο της Σερβίας διεξάγεται το Βαλκανικό πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ18. Το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι μίας ημέρας κι έτσι η δράση ξεκίνησε νωρίς το πρωί και κορυφώθηκε το απόγευμα. Η χώρα μας εκπροσωπήθηκε στη διοργάνωση από εννέα αθλητές και 11 αθλήτριες, που παρότι βρίσκονται στο φινάλε της σεζόν είχαν την ευκαιρία να κυνηγήσουν καλές εμφανίσεις.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η νεαρή αθλήτρια των ψηλών εμποδίων, Μαρία- Νικολέτα Αντωνιάδη, που διένυσε την απόσταση σε 13.67 (0,7) και συνέτριψε το πανελλήνιο ρεκόρ της κατηγορίας, που ήταν 13.85 και ανήκε στην Ηρώ Συνολάκη, από τις 25/6/2016. Η αθλήτρια συνδύασε τη νίκη της με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου. Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε και η Αφροδίτη Τζατζιμάκη με βολή στα 64,98μ., ολοκληρώνοντας της χρονιά με μία ακόμη καλή παρουσία.

Στα 1.500μ. των αγοριών ο Αλέξανδρος-Διαμαντής Σκούρτης τερμάτισε στην δεύτερη θέση με 3.58.80 και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Στην ίδια απόσταση ο Θανάσης-Μάριος Ζυγόρης ήταν τέταρτος με 4.02.44.