Καραλής: Συνεχίζω με την ίδια και μεγαλύτερη όρεξη

Ο Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με άλμα στα 5,65 μέτρα και τόνισε ότι συνεχίζει τις προσπάθειές του με την ίδια και ακόμη μεγαλύτερη όρεξη.

Καραλής: Συνεχίζω με την ίδια και μεγαλύτερη όρεξη

Ο Εμμανουήλ Καραλής ανέβηκε σήμερα (10/7) στο βάθρο των νικητών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ23, για δεύτερη φορά στην καριέρα του, καθώς στο Ταλίν κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με άλμα στα 5,65 μέτρα.

Σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής: «Ήταν ένας αγώνας τακτικής, που λειτούργησε απόλυτα αποτελεσματικά. Ο προπονητής μου (Παναγιώτης Συμεωνίδης) παίρνει τα εύσημα για την τακτική και ευτυχώς παίρνει και μετάλλιο. Είμαι για μία ακόμη φορά στο βάθρο των νικητών και αυτό έχει μεγάλη σημασία για εμένα. Παράλληλα αποτελεί μια δικαίωση, γιατί προέρχομαι από μια πραγματικά δύσκολη χρονιά, λόγω του τραυματισμού τον χειμώνα στον αστράγαλο. Τελειώνω την κατηγορία Κ23 έχοντας δύο μετάλλια στην κατοχή του και συνεχίζω με την ίδια και μεγαλύτερη όρεξη για αυτά που θα έρθουν στο μέλλον. Έχω μπροστά μου τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου θα επιδιώξω το καλύτερο δυνατό.

Τα σημερινά μου άλματα στα 5,80 μ. δεν ήταν όσο καλά θα ήθελα, ωστόσο είναι σημαντικό που είδα τον πήχη σε αυτό το ύψος».