Η Μαρία Πολύζου θα τρέξει για το «Όραμα Ελπίδας»

Η Μαρία Πολύζου θα τρέξει για το «Όραμα Ελπίδας»

Για τρίτη συνεχή χρονιά θα τρέξει η Μαρία Πολύζου στον 5ο Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου που θα γίνει στις 29 Απριλίου. Η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στην απόσταση των 42.195μ, θα τρέξει στον αγώνα, μπαίνοντας στην πρώτη γραμμή του «Μαραθωνίου Ζωής» που έχει ξεκινήσει η δρομική της ομάδα «Marathon Team Greece» εδώ και 1,5 χρόνο σε συνεργασία με τον Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας», προκειμένου μέσα από τους αγώνες δρόμου, να παρακινηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι και να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Στη Ρόδο στις 29 Απριλίου άνθρωποι του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» θα βρίσκονται κοντά στη γραμμή τερματισμού, ώστε όσοι ενδιαφέρονται να μπορούν επί τόπου να δίνουν λίγο σάλιο και συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση να γίνονται εθελοντές δότες μυελού των οστών. Η Μαρία Πολύζου δίνει πρώτη το παράδειγμα διανύοντας και φέτος μαραθώνια χιλιόμετρα με όραμα και ελπίδα, συνεισφέροντας με το δικό της ξεχωριστό τρόπο, στο κοινωνικό έργο που επιτελεί ο Μαραθώνιος της Ρόδου!

Ο Μαραθώνιος της Ρόδου διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου και τον ΔΟΠΑΡ καθώς και με τη στήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου ενώ έχει συμπεριληφθεί στο επίσημο καλεντάρι της AIMS.