Στίβος: Όλα καλά με Πεσιρίδου - Θα πάει στη Ρουμανία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων

Δεν αποδείχθηκε σοβαρός ο τραυματισμός της Ελισάβετ Πεσιρίδου, η οποία πήρε το ιατρικό πράσινο φως για να ακολουθήσει την εθνική ομάδα στο επικείμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων της Ρουμανίας.

Στίβος: Όλα καλά με Πεσιρίδου - Θα πάει στη Ρουμανία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων

Κανονικά θα ακολουθήσει η Ελισάβετ Πεσιρίδου την εθνική αποστολή που θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων, το οποίο πρόκειται να διοργανωθεί στην Κλουζ-Ναπόκα.

Η 29χρονη Κατερινιώτισσα σπρίντερ ένιωσε μια σύσπαση στον δικέφαλο το περασμένο Σάββατο (12/6) στη διάρκεια της κούρσας στη Γενεύη με αποτέλεσμα να μην ολοκληρώσει τον αγώνα της. Αυτή η κίνηση, όπως αποδείχθηκε, γλίτωσε την Πεσιρίδου από έναν σοβαρότερο τραυματισμό.

Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου υποβλήθηκε σήμερα (14/6) σε υπέρηχο, ο οποίος ήταν καθαρός. Έπειτα η κορυφαία Ελληνίδα εμποδίστρια εξετάστηκε από τον γιατρό του ΣΕΓΑΣ, Διονύση Χίσσα, ο οποίος της έδωσε το ελεύθερο να ακολουθήσει την ελληνική ομάδα στη ρουμανική πόλη.

Να σημειωθεί ότι η εθνική ομάδα ανδρών - γυναικών αναχωρεί το πρωί της ερχόμενης Τετάρτης (16/6) για τη Ρουμανία, προκειμένου το προσεχές Σαββατοκύριακο (19-20/6) να συμμετάσχει στην Α' κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων. Η «γαλανόλευκη» θα ταξιδέψει στο Βουκουρέστι και από την πρωτεύουσα της βαλκανικής χώρας θα μεταβεί αεροπορικώς στην πόλη Κλουζ-Ναπόκα. Η αποστολή θα επιστρέψει στην Ελλάδα το βράδυ της επόμενης Δευτέρας (21/6).