Diamond League: Πήρε την τέταρτη θέση η Στεφανίδη, ένατη η Παπαχρήστου

Στην τέταρτη θέση ολοκλήρωσε την παρουσία της η Κατερίνα Στεφανίδη στo Diamond League, ενώ ένατη ήρθε η Βούλα Παπαχρήστου. 

Diamond League: Πήρε την τέταρτη θέση η Στεφανίδη, ένατη η Παπαχρήστου

Μέρος στο Diamond League στη Ντόχα πήρε η Κατερίνα Στεφανίδη που ολοκλήρωσε την παρουσία της στην τέταρτη θέση.

Live Streaming: Diamond League (19:00, Στεφανίδη-Παπαχρήστου)

Η Ολυμπιονίκης του Ρίο πέρασε με τη δεύτερη τα 4.50 μέτρα και με την τρίτη προσπάθεια τα 4.64 μέτρα.

Στη συνέχεια πέρασε με την πρώτη τα 4.74 μέτρα, ωστόσο δεν τα κατάφερε στα 4.84 μέτρα με αποτέλεσμα να πάρει την τέταρτη θέση.

Στην πρώτη θέση τερμάτισε η Κέιτ Ναζότ με 4.84 μέτρα, η οποία πρόσφατα στην Αμερική πέρασε τα 4.93 μέτρα.

«Αισθανόμουν καλά σήμερα, ωστόσο είχα μια δυσκολία να βρω το ρυθμό μου και αυτός ήταν και ο λόγο που έκανα κάποια άκυρα άλματα. Με αυτές τις συνθήκες ήταν ένας καλός αγώνα. Νιώθω καλά και έτοιμη για ακόμη μεγαλύτερα άλματα. Για τους επόμενους μήνες η βάση μου θα είναι η Ελλάδα, προκειμένου να κάνω αγώνες τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων. Ο επόμενος αγώνας μου θα γίνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα», είπε η Στεφανίδη μετά το τέλος του αγώνα.

Η Βούλα Παπαχρήστου κατέλαβε την ένατη θέση στον αγώνα με άλμα στα 13,83 μ. από τη δεύτερη προσπάθεια. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τριπλούν ήταν άκυρη στο πρώτο και τρίτο της άλμα. Η έμπειρη αθλήτρια έχει ως στόχο να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, διοργάνωση για την οποία έχει ήδη το όριο πρόκρισης. Νικήτρια του αγώνα ήταν η Γιουλιμάρ Ρόχαζ με 15,15 μέτρα.