Σφαιροβολία: Ο Σκαρβέλης 19.98μ στο Λος Άντζελες

Ο Νικόλας Σκαρβέλης συνεχίζει την προσπάθεια να εξασφαλίσει τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Σφαιροβολία: Ο Σκαρβέλης 19.98μ στο Λος Άντζελες

Ο Νικόλας Σκαρβέλης συνεχίζει με αμείωτo ρυθμό τους αγώνες του στη σεζόν μέσα από τους οποίους θα επιδιώξει τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ο έμπειρος σφαιροβόλος συμμετείχε σε αγώνες στο Λος Άντζελες κι έστειλε τη σφαίρα στα 19,98 μ., επίδοση που του έδωσε την τρίτη θέση. Ο αθλητής είχε δύο ακόμη έγκυρες βολές στα 19,80 μ. και 19,79 μέτρα. Ο χθεσινός ήταν ο έκτος αγώνας του Σκαρβέλη στη θερινή σεζόν και ο τρίτος καλύτερος του, αφού έχει ήδη ρίξει 20,33 μ. και 20,18 μέτρα.

Η Βασιλεία Σπύρου αυτή τη φορά δεν κατάφερε να βελτιώσει το ατομικό της ρεκόρ στα 1,500ο μ., ωστόσο επέδειξε σταθερότητα και συνέπεια στους χρόνους της. Η αθλήτρια κατέλαβε την 11η θέση στον τελικό της απόσταση στην περιφέρεια του Τέξας με 4.21.55.

Η Ελευθέρια Χριστογεώργου μετείχε στους αγώνες BIG East στο Οχάιο και κατέλαβε την πέμπτη θέση με 1,75 μ. στο ύψος, στον τελευταίο της αγώνα στις ΗΠΑ. Μάλιστα η νεαρή, η οποία την περασμένη εβδομάδα ξεπέρασε το 1,78 μ., είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με την Κατερίνα Στεφανίδη, που ζει στο Οχάιο, η οποία δεν έχασε την ευκαιρία να δει από κοντά την προσπάθεια της Ελληνίδας.

Στους αγώνες που έγιναν στην Βόρεια Καρολίνα, η Σάντι Παπακώστα έμεινε στο 1,65 μ. στο ύψος, αφού δεν μπόρεσε να υπερβεί τα 1,70 μ. κι έτσι κατέλαβε την 12η θέση στο αγώνισμα.