Ο Καπράλος συναντήθηκε με τη Σακοράφα

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, υποδέχθηκε στην ΕΟΕ τη νέα Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα. Στη συνάντηση παρέστησαν και ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΟΕ Στέλιος Αγγελούδης, ο Γενικός Γραμματέας Μανώλης Κολυμπάδης και η εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ στην Ολομέλεια της ΕΟΕ Ξένια Αργειτάκη.

Ο Καπράλος συναντήθηκε με τη Σακοράφα

Τη νέα πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα υποδέχθηκε στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος.

Στη συνάντηση παρέστησαν ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΟΕ Στέλιος Αγγελούδης, ο Γενικός Γραμματέας Μανώλης Κολυμπάδης και η εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ στην Ολομέλεια της ΕΟΕ Ξένια Αργειτάκη.

«Στη συνάντηση που διεξήχθη σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, έγινε ανταλλαγή απόψεων για τη στενότερη συνεργασία των δύο πλευρών με την Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ να αναλύει στον κ.Καπράλο τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Ομοσπονδία λόγω της πανδημίας και της μη καταβολής από την Πολιτεία, της ά δόσης της ετήσιας επιχορήγησης. Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ διαβεβαίωσε την κα Σακοράφα ότι η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή θα συνεχίσει να στηρίζει οικονομικά τους αθλητές του στίβου ενόψει και των Ολυμπιακών Αγώνων και εξέφρασε τη σιγουριά ότι θα είναι πολλοί οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα εξασφαλίσουν την πρόκριση για το Τόκιο», αναφέρει στην ενημέρωσή της η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για τη συνάντηση που είχε ο Σπύρος Καπράλος με την Σοφία Σακοράφα.