ΣΕΓΑΣ: Η νέα διοίκηση της ομοσπονδίας

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο προεδρείο του ΣΕΓΑΣ στη συνεδρίαση -πρώτη του διοικητικού συμβουλίου- που πραγματοποιήθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης (6/4).

ΣΕΓΑΣ: Η νέα διοίκηση της ομοσπονδίας

Η πρώτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (6/4) μέσω της πλατφόρμας Ζoom με τη συμμετοχή των 21 νέων μελών του συμβουλίου υπό την προεδρία της Σοφίας Σακοράφα.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης το συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα. Για τη θέση της Β' αντιπροέδρου η πρόεδρος πρότεινε την Τασούλα Κελεσίδου, που αφού ευχαρίστησε την κυρία Σακοράφα και δήλωσε παρούσα να βοηθήσει στο νέο διοικητικό συμβούλιο, δεν αποδέχθηκε. Έτσι τη θέση του Β' αντιπροέδρου κατέλαβε ο Ιάκωβος Πετσούλας. Επίσης η θέση του αναπληρωτή εφόρου προτάθηκε αρχικά στον Στέλιο Δημότσιο, ο οποίος δεν την αποδέχθηκε και τη θέση κατέλαβε ο Γιάννης Θεμελίδης.

Η Σοφία Σακοράφα έλαβε ομόφωνα την εξουσιοδότηση των μελών του διοικητικού συμβουλίου προκειμένου να προχωρήσει σε συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, αλλά και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Μάλιστα η συνάντηση με τον υφυπουργό θα γίνει τις επόμενες ημέρες διαδικτυακά και θα συμμετάσχουν σε αυτήν όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Η σύνθεση του νέου ΔΣ του ΣΕΓΑΣ

Πρόεδρος: Σοφία Σακοράφα

Α' αντιπρόεδρος: Κώστας Κεντέρης

Β' αντιπρόεδρος: Ιάκωβος Πετσούλας

Γ' αντιπρόεδρος: Παναγιώτης Μελαχρινός

Γενικός γραμματέας: Αθανάσιος Χασκής

Ταμίας: Γιάννης Λιούμπας

Αναπληρωτής ταμίας: Γιάννης Μυστακίδης

Α' ειδικός γραμματέας: Παναγιώτης Δημάκος

Β' ειδικός γραμματέας: Παρασκευή Παχατουρίδου

Έφορος: Γιώργος Γιατρουδάκης

Αναπληρωτής έφορος: Γιάννης Θεμελίδης

Μέλη: Τασούλα Κελεσίδου, Αλέξης Αλεξόπουλος, Στέλιος Δημότσιος, Νίκος Τσώνης, Βασίλης Οικονόμου, Κώστας Γκατσιούδης, Κωνσταντίνα Ρετσινά, Ηλίας Βασιλειάδης, Γιάννης Μπόλας, Χάρης Παπαδιάς.

Τακτική εκπρόσωπος των αθλητών θα είναι η Μαρία Μπελιμπασάκη και αναπληρωματική η Κατερίνα Στεφανίδη.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας