Αδαμοπούλου: Επέστρεψε στις προπονήσεις επί αμερικανικού εδάφους

Η επικοντίστρια Αριάδνη Αδαμοπούλου ξεπέρασε τον ελαφρύ, όπως αποδείχθηκε, τραυματισμό στη μέση και ξαναγύρισε στις προπονήσεις ενόψει των επόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεών της.

Αδαμοπούλου: Επέστρεψε στις προπονήσεις επί αμερικανικού εδάφους

Μετά από ένα μικρό διάλειμμα από τις προπονήσεις λόγω ενόχλησης στη μέση, η Αριάδνη Αδαμοπούλου επέστρεψε στην καθημερινότητά της και σύντομα αναμένεται να μπει και πάλι στους αγώνες.

Η νεαρή άλτρια του επί κοντώ προέρχεται από τις καλές εμφανίσεις στις διοργανώσεις του κλειστού στίβου, όπου κατάφερε να βελτιώσει αρκετές φορές το ατομικό της ρεκόρ, με αποκορύφωμα τα 4,37 μέτρα που αποτελεί το καλύτερο άλμα της καριέρας της.

«Από πέρσι έχουν αλλάξει πολλά στο κομμάτι της τεχνικής μου και αυτός είναι ο βασικός λόγος που μου έχουν βγει καλύτερες επιδόσεις, καθώς επίσης ότι είμαι υγιής», εξηγεί η Αδαμοπούλου για τη σταθερότητα που έδειξε στη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, η οποία ήταν συνέχεια των καλών εμφανίσεις στις διοργανώσεις ανοιχτού του 2020.

«Στην Αμερική γίνονται κάθε εβδομάδα αγώνες με πιο σημαντικό τον τελικό του NCAA, που είναι ένας από τους αγώνες στόχου μου για φέτος. Βέβαια θα προσπαθήσω να είμαι επιλεκτική με τους αγώνες γενικά, καθώς έχω το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 στα μέσα Ιουλίου, όπου θέλω να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να μπορέσω να κάνω κάτι καλό», πρόσθεσε.

Η αθλήτρια του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου αναφέρθηκε και στις συνθήκες που επικρατούν στην Αμερική σε σχέση με την πανδημία του κορονοϊού: «Πιστεύω πως στις ΗΠΑ οι συνθήκες είναι καλύτερες. Μάλιστα αυτή την εβδομάδα θα κάνω τη δεύτερη δόση του εμβολίου, αλλά γενικά το αθλητικό τμήμα του πανεπιστημίου είναι πολύ προσεκτικό, καθώς κάνουμε τεστ δυο με τρεις φορές την εβδομάδα».

Η Αδαμοπούλου, η οποία σπουδάζει ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα, αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα περίπου στις 15 Ιουνίου, προκειμένου να συνεχίσει εδώ την προετοιμασία της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας