Στίβος: Συγχαρητήρια επιστολή Καραμαρίνοφ σε Σακοράφα

Συγχαρητήρια επιστολή στη νέα πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, απέστειλε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ντόμπρομιρ Καραμαρίνοφ.

Στίβος:  Συγχαρητήρια επιστολή Καραμαρίνοφ σε Σακοράφα

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ντόμπρομιρ Καραμαρίνοφ έστειλε συγχαρητήρια επιστολή στη νέα πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα.

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ντόμπρομιρ Καραμαρίνοφ, αφού ευχήθηκε στη νέα πρόεδρο μια καλή και παραγωγική θητεία, στάθηκε στην εξαιρετική συνεργασία που είχε όλα αυτά τα χρόνια με την διοίκηση του ΣΕΓΑΣ και ευχήθηκε στην Σακοράφα, η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί και να διευρυνθεί σε νέους ορίζοντες.

Ο πρόεδρος της ΕΑ αναφέρθηκε ιδιαίτερα και στην επανεκλογή του Παναγιώτη Δημάκου, με τον οποίο έχει συνεργασία τόσο στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδίας στίβου, όσο και στην Βαλκανική Ένωσης, ενώσεις στις οποίες ο Δημάκος είναι εκλεγμένο μέλος.

Ο Καραμαρίνοφ έκλεισε το γράμμα του, τονίζοντας στη νέα πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, πως έχει την απόλυτη στήριξη του στο νέο της ξεκίνημα.

Η Σοφία Σακοράφα είναι η νέα πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, όπως προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της ομοσπονδίας. Η Σακοράφα θυμίζουμε πως συγκέντρωσε 114 ψήφους, ενώ η Τασούλα Κελεσίδου, που επίσης διεκδικούσε την προεδρία της ομοσπονδίας συγκέντρωσε 107. Συνολικά 224 σωματεία ψήφισαν για τη νέα πρόεδρο, ενώ υπήρχαν τρία λευκά.

Ο Βασίλης Σεβαστής θα είναι ο εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ στην ΕΟΕ, αφού συγκέντρωσε 131 ψήφους, έναντι των 91 του Κώστα Γκατσιούδη. Το νέο διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας θα αποτελείται από 21 μέλη, στα οποία υπολογίζονται τόσο η νέα πρόεδρος Σοφία Σακοράφα, όσο και η Τασούλα Κελεσίδου.