Γιουσέιν Μπολτ: «Λάθος μου που πήγα να παίξω ποδόσφαιρο στην Αυστραλία»!

Ο Τζαμαϊκανός παγκόσμιος ρέκορντμαν στον στίβο Γιουσέιν Μπολτ αναφέρθηκε στις ποδοσφαιρικές του φιλοδοξίες και τα λάθη που έκανε.

Γιουσέιν Μπολτ: «Λάθος μου που πήγα να παίξω ποδόσφαιρο στην Αυστραλία»!

Ποτέ δεν έκρυψε το πάθος του για το ποδόσφαιρο. Ακόμα κι όταν ήταν εν ενεργεία σπρίντερ, «χρυσός» Ολυμπιονίκης, παγκόσμιος πρωταθλητής και παγκόσμιος ρέκορντμαν, πάντοτε ξέκλεβε λίγο χρόνο και πήγαινε να παίξει ποδόσφαιρο.

Ο λόγος για τον Γιουσέιν Μπολτ, ο οποίος δεν είχε κρύψει μεταξύ άλλων και τη λατρεία του για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχοντας κρεμάσει πλέον τα σπάικς του, θέλησε να δοκιμάσει την τύχη του στο ημιεπαγγελματικό ποδόσφαιρο. Πέρασε από την Γερμανία και την Νορβηγία, δοκίμασε την τύχη του και στη Νότια Αφρική, ενώ πετάχτηκε μέχρι και την Αυστραλία, κάτι το οποίο θεώρησε ως πολύ μεγάλο του λάθος για την ποδοσφαιρική του καριέρα.

«Έκανα λάθος που πήγα στην Αυστραλία για να παίξω ποδόσφαιρο στους Σέντρα Κοστ Μάρινερς. Ενώ έκανα προπονήσεις με ομάδες στη Νορβηγία και την Γερμανία για να γίνω ημιεπαγγελματίας, αποφάσισα να πάω Αυστραλία και αποδείχθηκε ότι η επιλογή μου δεν ήταν τόσο σωστή», είπε ο κορυφαίος αθλητής στίβου όλων των εποχών, o οποίος πλέον είναι προσηλωμένος στην ανάδειξη ταλέντων στον κλασικό αθλητισμό.