Παπαχρήστου: «Έφαγα γερό χαστούκι»

Η Βούλα Παπαχρήστου έμεινε εκτός μεταλλίων, ήταν απογοητευμένη και στις δηλώσεις της έκανε αυστηρή κριτική για την παρουσία της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Παπαχρήστου: «Έφαγα γερό χαστούκι»

Η Βούλα Παπαχρήστου μπήκε στον τελικό του τριπλούν, έδειχνε φαβορί για ένα μετάλλιο, αλλά στο τέλος δεν τα κατάφερε. Ολοκλήρωσε τον αγώνα στην πέμπτη θέση και μετά το τέλος του αγώνα έκανε την αυτοκριτική της.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου: Εκτός μεταλλίων η Βούλα Παπαχρήστου (vid)

Συγκεκριμένα, σχολίασε: «Αγώνας είναι αυτός. Ο κάθε αγώνας είναι διαφορετικός και κρύβει παγίδες, το είπα και μετά τον προκριματικό πως ποτέ δεν υπάρχει φαβορί. Αυτός ο αγώνας είναι ένα μάθημα για εμένα, όμως, έτσι είναι ο πρωταθλητισμός. Έφαγα ένα γερό χαστούκι. Τα πράγματα δεν πήγαν καλά σήμερα, αφού δεν μου έβγαιναν τα μέτρα, έκανα κάποια τεχνικά λάθη.

Δεν είναι ανεξήγητο αυτό. Συνέβη απλά να μην έρθει τώρα. Μετά απ' όσα έχω περάσει ως αθλήτρια, δεν με φοβίζει τίποτα. Μπορώ να αντιμετωπίζω οτιδήποτε, όπως κι αυτό. Είναι κάποια μαθήματα που παίρνουμε στη ζωή μας, που μας κάνουν πάντα καλύτερους, όχι χειρότερους.

Θα πάρω τα θετικά και τα αρνητικά αυτής της συμμετοχής και θα συνεχίσω. Θα αναλύσω τον αγώνα με τον προπονητή μου. Πάμε στο επόμενο βήμα, δεν πρέπει να στεκόμαστε σε κάτι αποτυχημένο, πρέπει να προχωράμε. Κάνω προπόνηση, για να μπορώ να διεκδικώ καλά αποτελέσματα και να πρωταγωνιστώ, αυτό θα συνεχίσω να κάνω και στη συνέχεια».