Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου: Δεν προκρίθηκε στον τελικό των 60 μέτρων ο Ζήκος

Δεν κατάφερε ο Κώστας Ζήκος να περάσει από τον ημιτελικό των 60 μέτρων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Τορούν.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου: Δεν προκρίθηκε στον τελικό των 60 μέτρων ο Ζήκος

Έξω από τον στόχο που είχε θέσει σε αυτό το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου έμεινε τελικά ο Κώστας Ζήκος.

Ο Έλληνας σπρίντερ, που ήταν πέμπτος πριν από δύο χρόνια στην αντίστοιχη διοργάνωση της Γλασκώβης, τερμάτισε τέταρτος σήμερα το μεσημέρι (6/3) στο Τορούν στη δεύτερη ημιτελική σειρά με χρόνο 6.67, ακριβώς όσο είχε κάνει και στον πρωινό προκριματικό του Σαββάτου.

Η συγκεκριμένη επίδοση έδωσε στον Ζήκο τη 12η θέση στο σύνολο, ολοκληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο νωρίτερα από ό,τι θα ήθελε την παρουσία του στη διοργάνωση της Πολωνίας, καθώς δεν πέτυχε την είσοδό του στον τελικό του αγωνίσματος.

Ο 23χρονος Τρικαλινός πρωταθλητής δεν μπόρεσε να προσεγγίσει μια επίδοση κοντά στο ατομικό του ρεκόρ (6.62), που θα του έδινε την πρόκριση στον τελικό, καθώς αυτή έκλεισε στα 6.63.

Σε κάθε περίπτωση ο Ζήκος πραγματοποίησε καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό του Τορούν και παράλληλα έδειξε ότι έχει σταθεροποιηθεί σε χρόνους που του επιτρέπουν να ελπίζει σε καλύτερα πλασαρίσματα σε μελλοντικές διοργανώσεις.