Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου: Ξεκινούν σήμερα Τεντόγλου, Περιστέρης, Δημητράκης (πρόγραμμα)

Ξεκινά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Τορούν, με την Ελλάδα να έχει τρεις συμμετοχές στην πρεμιέρα.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου: Ξεκινούν σήμερα Τεντόγλου, Περιστέρης, Δημητράκης (πρόγραμμα)

Ο Ανδρέας Δημητράκης είναι ένας από τους αθλητές μας, που ξεκινούν την προσπάθεια τους, το βράδυ της Πέμπτης (4/3), αφού θα συμμετάσχει στον προκριματικό των 1.500 μέτρων. Ο έμπειρος αθλητής, στην τρίτη του συμμετοχή στη διοργάνωση είναι σε καλή κατάσταση κάτι που φάνηκε και από τις κούρσες που έχουν προηγηθεί.

«Η ταλαιπωρία ήταν πολύ μεγάλη. Τώρα είμαστε καλά και κάνουμε υπομονή για τον αγώνα εκεί, όπου θα είμαστε έτοιμοι», είπε αρχικά ο Δημητράκης, ο οποίος σχολίασε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: «Θα κυνηγήσω μια κούρσα με γρήγορο ρυθμό που με βολεύει και ξεκάθαρα ο στόχος είναι να πλησιάσω ή και να σπάσω το ατομικό μου ρεκόρ». Ο αθλητής έχει ρεκόρ 3.42.43 από το 2016, ενώ φέτος έχει διανύσει την απόσταση σε 3.43.99.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης θα ξεκινήσει με τον προκριματικό του μήκους εκεί όπου θα συμμετάσχει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της διοργάνωσης, ο Μίλτος Τεντόγλου.

Ο νικητής της διοργάνωσης του 2019 έχει ενόχληση στο γόνατο κι έτσι θέλει να ολοκληρώσει τη διαδικασία του προκριματικού με μία μόνο προσπάθεια και χωρίς παράπλευρες απώλειες. Ο Τεντόγλου είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ωστόσο θα επιδιώξει να μη σπαταλήσει δυνάμεις. Στον προκριματικό του μήκους θα συμμετάσχει και ο Αλέξης Περιστέρης, που στην πρώτη του συμμετοχή στη διοργάνωση θα επιδιώξει να βελτιώσει το ατομικό του ρεκόρ στον κλειστό (7,45 μ.).

Η ΕΡΤ θα μεταδώσει ζωντανά τους αγώνες, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ3 και τα κανάλια ΕΡΤ Sports στην δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, ERTFLIX.

Πέμπτη (4/3)

Απόγευμα

20.00 Ύψος (Α) πρ.

20.08 Μήκος (Α) πρ. Τεντόγλου, Περιστέρης

20.15 Σφαιροβολία (Γ) πρ.

20.30 3.000 μ. (Γ) πρ.

21.20 1.500 μ. (Α) πρ. Δημητράκης

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας