Οι συμμετοχές στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού του Τορούν

Συνολικά 733 αθλητές και αθλήτριες από 47 χώρες της Ευρώπης δηλώθηκαν και θα συμμετάσχουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού του Τορούν.

Οι συμμετοχές στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού του Τορούν

Όπως αναφέρει ο ΣΕΓΑΣ ανάμεσα στους 405 άνδρες και τις 328 γυναίκες είναι και 17 νικητές της διοργάνωσης που έγινε πριν δύο χρόνια στη Γλασκώβη και στο Τορούν θα κληθούν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους, ένας από αυτούς είναι ο δικός μας, Μίλτος Τεντόγλου.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία γνωστοποίησε ακόμη πως στη διοργάνωση θα πάρουν μέρος εννέα αθλητές και αθλήτριες, που ηγούνται των αγωνισμάτων τους σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Βούλα Παπαχρήστου είναι μία από αυτούς, καθώς με 14,60 μ. στο τριπλούν βρίσκεται στην κορυφή του κόσμου στο τριπλούν.

Ο μεγαλύτερος σε ηλικία αθλητής, ο οποίος θα πάρει μέρος στη διοργάνωση είναι ο Δημήτρης Τσιάμης, ο οποίος έχει κλείσει τα 39 του χρόνια (12/1/82), ενώ το νεαρότερο μέλος η Μέρες Μάες από την Ρουμανία, που έχει γεννηθεί στις 22 Ιανουαρίου του 2005.

Η ομάδα μας αποτελείται από 19 αθλητές και αθλήτριες ικανούς να ξεχωρίσουν στα αγωνίσματα τους. Άλλωστε η Βούλα Παπαχρήστου και ο Μίλτος Τεντόγλου είναι στην κορυφή των αγωνισμάτων τους, ενώ η Ελένη Πόλακ με 4,71 μ. στο επί κοντώ έχει την δεύτερη φετινή επίδοση στο επί κοντώ.