Μαντζουρογιάννης - Δόση: Καλές επιδόσεις στο Βελιγράδι

Ικανοποιητικές οι επιδόσεις των Παναγιώτη Μαντζουρογιάννη, Παναγιώτας Δόση στο μίτινγκ κλειστού στίβου, που διεξήχθη στο Βελιγράδι. Η Δόση ήταν τέταρτη στο ύψος με άλμα στο 1.83 ενώ πέμπτος ήταν ο Μαντζουρογιάννης στο μήκος με 7.54.

Μαντζουρογιάννης - Δόση: Καλές επιδόσεις στο Βελιγράδι

Καλές παρουσίες πραγματοποίησαν ο Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης και η Παναγιώτα Δόση στο μίτινγκ κλειστού, που έγινε στο Βελιγράδι.

Η Δόση κατέλαβε την τέταρτη θέση στο ύψος με άλμα στο 1,83 μ. και ισοφάρισε για δεύτερη φορά φέτος το ατομικό της ρεκόρ στον κλειστό. Η νεαρή στη συνέχεια δοκίμασε στο 1,86 μ., ωστόσο ο πήχης δεν της έκανε το ...χατίρι.

Η Δόση ξεκίνησε τον αγώνα της με επιτυχημένο άλμα στο 1,70 μ. και 1,75 μ. πέρασε με την δεύτερη το 1,79 μ. κι έπειτα με την πρώτη το 1,83 μέτρα.

Στην πέμπτη θέση ολοκλήρωσε τον αγώνα του ο Μαντζουρογιάννης που στο έκτο του άλμα "προσγειώθηκε" στα 7,62 μ. και ισοφάρισε το φετινό του ρεκόρ. Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι είχε ακόμη έγκυρα άλματα στα 7,31 μ., 7,33 μ. και 7,54 μέτρα. Νικητής στο μήκος ήταν ο Izmir Smajlaj με 7,91 μ.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας