Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου: Νικητές ο Ανδρέογλου και η Ζαχαρούδη σε έπταθλο, πένταθλο

Με νικητές τους Άγγελο-Τζανή Ανδρέογλου στο έπταθλο των ανδρών και Μαρία Ζαχαρούδη στο πένταθλο των γυναικών ολοκληρώθηκαν τα σύνθετα αγωνίσματα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο ΣΕΦ.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου: Νικητές ο Ανδρέογλου και η Ζαχαρούδη σε έπταθλο, πένταθλο

Το τελευταίο αγώνισμα, των 1.000 μέτρων, ήταν εκείνο που ξεκαθάρισε την κατάσταση στο βάθρο των νικητών στο έπταθλο ανδρών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, το οποίο φιλοξενείται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Άγγελος-Τζανής Ανδρέογλου τερμάτισε πρώτος στα 1.000 μ. σε χρόνο 2.50.58 και συγκέντρωσε συνολικά 5.366 βαθμούς. Με αυτή τη βαθμολογική συγκομιδή, ο αθλητής του ΣΚΑ Δράμας όπως και το 2017 έτσι και φέτος αναδείχθηκε νικητής στο έπταθλο.

Ο Άρης Περιστέρης (ΓΑΣ Παιανίας) ένα αγώνισμα πριν από το φινάλε προηγούταν με έναν βαθμό και τελικά ολοκλήρωσε τον αγώνα του στη δεύτερη θέση με σύνολο 5.317 βαθμούς.

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Αντώνης Ανδρέογλου (ΣΚΑ Δράμας) με 5.126 βαθμούς.

Στο πένταθλο γυναικών η 23χρονη Μαρία Ζαχαρούδη (ΟΚΑ Καβάλας) συγκέντρωσε 3.673 βαθμούς και επικράτησε οριακά της Πασχαλίνας Παπαδοπούλου (ΓΣ Λαγκαδά) που συγκέντρωσε 3.668 β.

Η Παπαδοπούλου προσπάθησε στο τελευταίο αγώνισμα, που ήταν τα 800 μέτρα, να καλύψει τη διαφορά που είχε με την αθλήτρια από την Καβάλα κάνοντας καλή κούρσα, όπου τερμάτισε σε 2.26.93.

Η τριάδα συμπληρώθηκε από την Ελεονώρα Τσογκά (ΓΣ Κηφισιάς) με 2.975 βαθμούς.