ΑΣ Άρης: Στηρίζει την Κελεσίδου για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ

Στο πλευρό της «Κίνησης για την Αναγέννηση του Κλασικού Αθλητισμού» και της υποψήφιας προέδρου του ΣΕΓΑΣ Αναστασίας Κελεσίδου τάσσεται ο Ερασιτέχνης Άρης.

ΑΣ Άρης: Στηρίζει την Κελεσίδου για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ

Τη στήριξη του Άρη Θεσσαλονίκης εξασφάλισε η «Κίνηση για την Αναγέννηση του Κλασικού Αθλητισμού», της οποίας ηγείται η Ολυμπιονίκης της δισκοβολίας και υποψήφια πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ στις επικείμενες εκλογές της ομοσπονδίας, Αναστασία Κελεσίδου.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Λευτέρης Αρβανίτης, δέχθηκε την Πέμπτη (11/2) στις εγκαταστάσεις των «κίτρινων» στο Χαριλάου την επίσκεψη της Κελεσίδου, η οποία συνοδευόταν από την παλιά πρωταθλήτρια της σφαιροβολίας και μέλος του συλλόγου, Πόπη Ουζούνη.

Οι τρεις συνομίλησαν σε ζεστή ατμόσφαιρα και βρήκαν σημεία συμπόρευσης για το μέλλον του ελληνικού στίβου και ενόψει των αρχαιρεσιών που θα αναδείξουν τη νέα διοίκηση του ΣΕΓΑΣ.

Η ανακοίνωση την οποία εξέδωσε ο ΑΣ Άρης μετά τη συνάντηση ενημέρωνε σχετικά:

«Ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, συναντήθηκε σήμερα Πέμπτη (11/2) στα γραφεία του συλλόγου με τη δις Ολυμπιονίκη της δισκοβολίας και υποψήφια πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Τασούλα Κελεσίδου, και την Ολυμπιονίκη της σφαιροβολίας και πρώην αθλήτρια του συλλόγου μας, Πόπη Ουζούνη.

Ο επικεφαλής του Ερασιτέχνη συζήτησε σε πολύ καλό κλίμα με τα δύο στελέχη της κίνησης "Αναγέννηση του Στίβου", τα οποία τον ενημέρωσαν για τις εξελίξεις ενόψει των επερχόμενων εκλογών και για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να βελτιωθούν οι συνθήκες, ώστε ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο του ελληνικού αθλητισμού, το οποίο έχει χαρίσει μύριες διακρίσεις στη χώρα μας, να βαδίσει σε ακόμα καλύτερα μονοπάτια. Μεταξύ άλλων, έγινε συζήτηση και για τον στόχο της "Αναγέννησης του Στίβου" να διοργανωθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2028 στη Θεσσαλονίκη».