Κατερίνα Στεφανίδη: Βελτίωσε το φετινό της ρεκόρ

Το φετινό της ρεκόρ βελτίωσε η Κατερίνα Στεφανίδη στη διάρκεια του αγώνα επί κοντώ στο μίτινγκ του Λιεβάν. Ξεπέρασε τα 4,63μ. και κατέλαβε τη δεύτερη θέση. 

Κατερίνα Στεφανίδη: Βελτίωσε το φετινό της ρεκόρ

Η "χρυσή" ολυμπιονίκης του 2016, Κατερίνα Στεφανίδη ξεπέρασε τα 4,63 μ. και κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον αγώνα πίσω από την Χόλι Μπράντσο, που ανέβηκε πάνω από τα 4,73 μ.

Η Στεφανίδη τις τελευταίες ημέρες είχε μικρή ενόχληση στο δικέφαλο, που δεν της επέτρεψε να ολοκληρώσει πριν λίγες ημέρες τον αγώνα της στο μίτινγκ επί κοντώ, στη Ρουέν.

Παρόλα αυτά στον αγώνα της στο μίτινγκ του Λιεβάν, κατάφερε να βρει το ρυθμό της και να βελτιώσει το 4,61 μ., της φετινής χρονιάς.

Η αθλήτρια του Μίτσελ Κριερ, η οποία έκανε τον τρίτο της αγώνα στη σεζόν, είχε καλά άλματα στα 4,73 μ., ύψος που δεν κατάφερε να υπερβεί.

Στο indoor tour του Λιεβάν αγωνίστηκε και η Ελένη Πόλακ, που κατέλαβε την έκτη θέση στο επί κοντώ με 4,50 μέτρα.

Η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη στη συνέχεια δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τα 4,63 μ., και να βελτιώσει το 4,62 μ., που πέτυχε πριν λίγες ημέρες στη διοργάνωση που έγινε στη Ρουέν.

Τεντόγλου: Δεύτερος με την καλύτερη επίδοση (8.21) στην Ευρώπη

Σε κάθε περίπτωση η νεαρή αρχίζει και κερδίζει πολύτιμες εμπειρίες μέσα από τη συμμετοχή σε διεθνείς διοργανώσεις και παράλληλα δείχνει να σταθεροποιείται σε μεγάλα άλματα. Στόχος της αθλήτριας είναι ένα άλμα στα 4,70μ., που θα της δώσει θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Ανδρέας Πανταζής είχε ένα μόνο έγκυρο άλμα, το οποίο μετρήθηκε στα 15,41 μέτρα στο τριπλούν. Ο αθλητής του Δημήτρη Βασιλικού, θα συνεχίσει τους αγώνες του στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.