Σταθερός σε καλά άλματα ο Τεντόγλου - Πήδηξε 8,02 μέτρα στο Μετς

Σταθερά καλές επιδόσεις επιτυγχάνει ο Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος στο μίτινγκ του Μετς προσγειώθηκε στα 8,02 μέτρα, παίρνοντας τη δεύτερη θέση στον αγώνα.

Σταθερός σε καλά άλματα ο Τεντόγλου - Πήδηξε 8,02 μέτρα στο Μετς

Τη σταθερότητά του σε άλματα πάνω από τα οκτώ μέτρα επιβεβαίωσε ο Μίλτος Τεντόγλου, ο οποίος αγωνίστηκε το Σάββατο (6/2) στο μίτινγκ του Μετς. Ο πρωταθλητής Ευρώπης στο άλμα εις μήκος σε ανοιχτό και κλειστό στίβο έκανε στη γαλλική πόλη τον δεύτερο αγώνα του στην τρέχουσα σεζόν.

Στη συγκεκριμένη διοργάνωση ο 22χρονος Έλληνας άλτης είχε καλύτερο άλμα στα 8,02 μέτρα, επίδοση που του έδωσε τη δεύτερη θέση, πίσω από τον 21χρονο Κουβανό Μάικελ Μασό που είχε το ίδιο άλμα.

Ο Τεντόγλου δείχνει ότι σύντομα θα είναι σε θέση να κυνηγήσει ακόμη μεγαλύτερα άλματα και να απειλήσει το ρεκόρ του στον κλειστό στίβο, το οποίο είναι 8,38 μέτρα. Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι θα παραμείνει στη Γαλλία ώστε την ερχόμενη Τρίτη (9/2) να αγωνιστεί στο μίτινγκ της πόλης Λιεβέν.

Την ίδια διαδρομή θα ακολουθήσει ο Ανδρέας Πανταζής, ο οποίος αγωνίστηκε κι αυτός το Σάββατο (6/2) στο τριπλούν στη διοργάνωση του Μετς και κατέλαβε την πέμπτη θέση με άλμα στα 15,64 μέτρα. Ο νεαρός άλτης έκανε τον πρώτο του αγώνα, μετά το ατύχημα που είχε τον περασμένο Δεκέμβριο. Ο Πανταζής θα επιδιώξει ένα καλύτερο άλμα στον αγώνα της Τρίτης (9/2) στο Λιεβέν.