Στίβος: Θα γίνει κανονικά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στο ΣΕΦ

Η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων αποφάσισε να επιτρέψει τη διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου σε λίγες ημέρες στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Στίβος: Θα γίνει κανονικά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στο ΣΕΦ

Κανονικά θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου κατά το διήμερο Παρασκευή και Σάββατο 12-13 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων έλαβε την εν λόγω απόφαση και αναμένεται να περιληφθεί στη σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση που θα αναρτηθεί τις επόμενες ώρες.

Η διοίκηση του ΣΕΓΑΣ βρίσκεται ήδη σε επικοινωνία τόσο με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού όσο και με την Πολιτική Προστασία, προκειμένου να αποφασιστεί ο τρόπος που θα πιστοποιηθεί η εξαίρεση μετακίνησης αθλητών και αθλητριών από νομό σε νομό, καθώς και η μετακίνησή τους το Σάββατο (13/2) μετά τις 6:00 το απόγευμα.

Τις επόμενες ημέρες η ομοσπονδία κλασικού αθλητισμού αναμένεται να ανακοινώσει όλες τις λεπτομέρειες που θα αφορούν τον τρόπο διεξαγωγής της φετινής ιδιαίτερης -λόγω των συνθηκών της πανδημίας- διοργάνωσης στο φαληρικό στάδιο.