Πεσιρίδου, Βασιλείου και Δημητράκης τρέχουν αύριο (3/2) στην Οστράβα

Τριπλή ελληνική παρουσία θα υπάρχει στο μίτινγκ της Οστράβας που θα πραγματοποιηθεί αύριο (3/2). Η Ελισάβετ Πεσιρίδου, η Ειρήνη Βασιλείου και ο Ανδρέας Δημητράκης θα τρέξουν στη διοργάνωση της τσεχικής πόλης.

Πεσιρίδου, Βασιλείου και Δημητράκης τρέχουν αύριο (3/2) στην Οστράβα

Τρεις εκπρόσωποι του ελληνικού στίβου θα συμμετάσχουν την Τετάρτη (3/2) στο μίτινγκ κλειστού «Indoor Gala» στην Οστράβα.

Συγκεκριμένα ο Ανδρέας Δημητράκης, η Ελισάβετ Πεσιρίδου και η Ειρήνη Βασιλείου θα δηλώσουν την παρουσία τους στην εν λόγω διοργάνωση, που θα γίνει στην πόλη της Τσεχίας και θα αποτελέσει τον δεύτερο αγώνα τους στη σεζόν.

Ο Δημητράκης ξεκίνησε πολύ καλά τη χρονιά, αφού στο μίτινγκ της Βιέννης όχι μόνο έτρεξε κάτω από το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Τορούν, αλλά με επίδοση 3.43.99 στα 1.500 μέτρα έκανε το καλύτερο ντεμπούτο του στη σεζόν από το 2016. Ο αθλητής του Σταύρου Καρρέ θα επιδιώξει να επωφεληθεί από τον συναγωνισμό και να πετύχει μια καλύτερη επίδοση.

Η Βασιλείου ξεκίνησε τη χρονιά στη Βιέννη με ατομικό ρεκόρ (23.51) στα 200 μέτρα και στον αυριανό (3/2) αγώνα στην Οστράβα θα επιδιώξει κάτι καλύτερο από το 53.91 που πέτυχε στα 400 μ. στη Βιέννη. Η έμπειρη αθλήτριά μας έδειξε πως είναι σε καλή κατάσταση και αυτό που χρειάζεται είναι να βρει τον ρυθμό της στο τετρακοσάρι ώστε να απειλήσει το ρεκόρ της στην απόσταση που είναι 52.93.

Τέλος, η Πεσιρίδου φάνηκε επηρεασμένη από το μεγάλο διάστημα αποχής από την αγωνιστική δράση κι έτσι θα εκμεταλλευτεί τους αγώνες, προκειμένου μέσα από αυτούς να φτάσει στο εγγύς μέλλον στο επίπεδο που επιθυμεί. Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου, η οποία ταξίδεψε σήμερα (2/2) για την τσεχική πόλη, στο Μοντεβίλ έτρεξε τα 60 μέτρα με εμπόδια σε 8.39.

Στην Οστράβα μετέβησαν απευθείας από τη Βιέννη οι Δημητράκης και Βασιλείου.