Νικητής ο Παπαμιχαήλ στον αγώνα 50 χιλιομέτρων βάδην στην Όστια

Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ έκοψε πρώτος το νήμα του τερματισμού στον διεθνή αγώνα 50 χιλιομέτρων βάδην που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (23/1) στην Όστια της Ιταλίας.

Νικητής ο Παπαμιχαήλ στον αγώνα 50 χιλιομέτρων βάδην στην Όστια

Με νικητή τον Αλέξανδρο Παπαμιχαήλ ολοκληρώθηκε ο διεθνής αγώνας των 50 χιλιομέτρων βάδην που διοργανώθηκε σήμερα (23/1) στην Όστια της Ιταλίας.

Ο 32χρονος Έλληνας πρωταθλητής βρέθηκε από την αρχή στο προπορευόμενο γκρουπ και κατάφερε στα τελευταία χιλιόμετρα να αποσπαστεί από τους αντιπάλους του και να τερματίσει πρώτος, πετυχαίνοντας χρόνο 4 ώρες 02.43''.

Αξίζει να τονιστεί ότι ο Παπαμιχαήλ έκανε τον πρώτο του αγώνα από τον περασμένο Αύγουστο και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Πάτρας.

Ο έμπειρος Καρδιτσιώτης αθλητής δεν κατάφερε να πετύχει τον αρχικό του στόχο, που ήταν μια επίδοση κοντά στο 3.50.00, ωστόσο έκανε μια καλή εμφάνιση ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Υπενθυμίζεται ότι ο Παπαμιχαήλ βρίσκεται σε τροχιά πρόκρισης στη σπουδαία διοργάνωση της Ιαπωνίας, με βάση τη θέση του στην παγκόσμια κατάταξη.

Στον αγώνα στην Όστια μετά τον Παπαμιχαήλ, που κατέκτησε την πρώτη θέση, δεύτερος με επίδοση 4.06.05 τερμάτισε ο Ιταλός Μικέλε Αντονέλ και τρίτος ο συμπατριώτης του Ματέο Γκλουπόνι με 4.07.01.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα επικρατούσε δυνατός αέρας που δημιούργησε προβλήματα στους αθλητές.