Συμμετοχή σε τρία μίτινγκ του εξωτερικού για τη Σπανουδάκη

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη φουλάρει για τους αγώνες της χειμερινής περιόδου και στο πλαίσιο της προετοιμασίας της θα συμμετάσχει σε τρία μίτινγκ στο εξωτερικό, με στόχο το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού.

Συμμετοχή σε τρία μίτινγκ του εξωτερικού για τη Σπανουδάκη

Για τους αγώνες της χειμερινής περιόδου προετοιμάζεται η Ραφαέλα Σπανουδάκη, με στόχο μια καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στο Τορούν (4-7 Μαρτίου).

Η αθλήτρια του Κώστα Βογιατζάκη μπορεί να μη γνωρίζει ακόμη με βεβαιότητα τι θα γίνει με τους αγώνες του χειμώνα, ωστόσο έχει προχωρήσει στον απαραίτητο προγραμματισμό. Σύμφωνα με αυτόν θα κάνει τον πρώτο της αγώνα στο μίτινγκ που θα γίνει στο Μοντεβίλ στις 30 Ιανουαρίου, ενώ έχει ήδη εξασφαλίσει συμμετοχή στο μίτινγκ του Βερολίνου στις 5 Φεβρουαρίου και του Ντόρτμουντ στις 7 του ίδιου μήνα.

«Έχουμε κάνει προγραμματισμό, ωστόσο ακόμη δεν είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι θα υλοποιηθεί. Ναι μεν έχουμε επιβεβαιώσει τη συμμετοχή μας στα τρία μίτινγκ, παρ' όλα αυτά περιμένουμε διευκρινίσεις σχετικά με τη μετακίνησή μας και κυρίως με τι ισχύει στο θέμα της καραντίνας», είπε ο Βογιατζάκης.

Ο προπονητής της Σπανουδάκη συμπλήρωσε: «Χρειαζόμαστε τουλάχιστον έναν αγώνα για να πιάσει το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, καθώς δεν είχε τρέξει πέρσι τον χειμώνα. Στο πλάνο μας είναι και η συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα».

Η Σπανουδάκη έχει ατομικό ρεκόρ 7.29 στα 60 μέτρα και 11.27 στα 100 μέτρα και αναμένεται να καταφέρει να πιάσει το όριο συμμετοχής (7.40) στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας