ΣΕΓΑΣ: Ο Δημάκος στην προεδρία της Επιτροπής Αγώνων Δρόμου και Βουνού της ΕΑ

Ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Παναγιώτης Δημάκος, ανέλαβε την προεδρία της Επιτροπής Αγώνων Δρόμου και Βουνού της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου.

ΣΕΓΑΣ: Ο Δημάκος στην προεδρία της Επιτροπής Αγώνων Δρόμου και Βουνού της ΕΑ

Τη θέση του προσωρινού προέδρου της Επιτροπής Αγώνων Δρόμου και Βουνού της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου έλαβε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕA Παναγιώτης Δημάκος.

Ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κλήθηκε να καλύψει το κενό του Φρανκ Χένσελ, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και αποσύρθηκε προσωρινά.

Ο νέος πρόεδρος της Επιτροπής Αγώνων Δρόμου και Βουνού επιλέχθηκε από το συμβούλιο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας λόγω της εμπειρίας του σε ανάλογες διοργανώσεις, αλλά και της εμπλοκής του στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, τον οποίο διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ με επιτυχία κάθε χρόνο.

Το διαδικτυακό συμβούλιο της ΕΑ ολοκληρώνεται σήμερα και κατά τη διάρκειά του θα υπάρξει και τοποθέτηση του προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου, Σεμπάστιαν Κόου.

Υπενθυμίζεται ότι στη διάρκεια του συμβουλίου έγινε γνωστό πως η Ρώμη θα αναλάβει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2024, η Κωνσταντινούπολη θα φιλοξενήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού του 2023 και η πόλη Εσπού της Φινλανδίας θα διοργανώσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 της ίδιας χρονιάς.