Ικανοποίηση ΣΕΓΑΣ για το «πράσινο φως» του στίβου στις ανοιχτές εγκαταστάσεις

Ο ΣΕΓΑΣ εκφράζει μέσω επιστολής του στο υφυπουργείο Αθλητισμού την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι ο στίβος εντάχθηκε στις επιτρεπόμενες αθλητικές δραστηριότητες σε ανοιχτές εγκαταστάσεις.

Ικανοποίηση ΣΕΓΑΣ για το «πράσινο φως» του στίβου στις ανοιχτές εγκαταστάσεις

Επιστολή στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, και στον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά, απέστειλε ο ΣΕΓΑΣ.

Σκοπός αυτής της κίνησης από την πλευρά της ομοσπονδίας του κλασικού αθλητισμού ήταν να εκφράσει την ικανοποίησή της για την κυβερνητική απόφαση να συμπεριληφθεί τελικά ο στίβος στα αθλήματα για τα οποία επιτρέπεται η άθληση σε ανοιχτές εγκαταστάσεις, κάτω από συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις.

Για την καλύτερη εφαρμογή της συγκεκριμένης κυβερνητικής απόφασης, η ομοσπονδία πρότεινε να ζητηθεί από τις διοικήσεις των σταδίων, που ανήκουν στην αρμοδιότητα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, να διευκολύνουν την εφαρμογή της σε ό,τι αφορά τον σωματειακό αθλητισμό, γιατί παρατηρούνται ποικίλα προβλήματα.

Παράλληλα, ο ΣΕΓΑΣ ζήτησε από τη ΓΓΑ να παρέμβει στο υπουργείο Εσωτερικών και στην ΚΕΔΕ ιδιαίτερα, προκειμένου να διευκολυνθούν οι αθλητές των σωματείων του στίβου κατά προτεραιότητα, αν όχι αποκλειστικά, δεδομένου ότι σε ορισμένους δήμους τα στάδια είναι κλειστά ή διατίθενται στο κοινό και όχι στα αθλητικά σωματεία.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας