Έρχεται ο «Virtual Μαραθώνιος Αθήνας 2020»!

Οι δρομείς που είχαν σκοπό να τρέξουν στον ματαιωθέντα φετινό Μαραθώνιο της Αθήνας θα βρουν τη διέξοδο που επιθυμούν μέσω της πρωτοποριακής virtual έκδοσης του φημισμένου αγώνα!

Έρχεται ο «Virtual Μαραθώνιος Αθήνας 2020»!

Η ματαίωση του Μαραθωνίου της Αθήνας για το 2020 είναι ένα γεγονός που αναμφίβολα λυπεί το σύνολο της δρομικής κοινότητας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Σε αυτή τη δρομική κοινότητα και με δεδομένο ότι μεγάλο μέρος της προετοιμαζόταν για συμμετοχή στους αγώνες του ετήσιου ιστορικού γεγονότος, ο ΣΕΓΑΣ και η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Αθήνας πήραν την απόφαση να δώσουν την ευκαιρία να συμμετάσχει σε κάτι νέο και εντελώς διαφορετικό. Συγκεκριμένα σε μια ειδική, εικονική έκδοση του Μαραθωνίου Αθήνας!

Ο αγώνας «Μαραθώνιος Αθήνας o Αυθεντικός - 2020 Virtual Έκδοση» ή αλλιώς «Virtual Μαραθώνιος Αθήνας 2020» θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 22 Νοεμβρίου, δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να πάρουν μέρος σε έναν διαφορετικό αγώνα!

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ των αποστάσεων του μαραθωνίου δρόμου, των 10 ή των 5 χιλιομέτρων και να τρέξουν σε όποια διαδρομή και οποιαδήποτε μέρα από τις 8 έως τις 22 Νοεμβρίου τούς εξυπηρετεί. Επιπλέον, θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν την απόσταση που θα δηλώσουν μία ή και περισσότερες φορές, βελτιώνοντας κάθε φορά τον χρόνο τους και ανεβαίνοντας στην κατάταξη των αποτελεσμάτων του αγώνα.

Η εγγραφή στον Virtual Μαραθώνιο Αθήνας 2020 περιλαμβάνει την αποστολή σε κάθε δρομέα ενός ιδιαίτερου αναμνηστικού μεταλλίου, ενός επίσημου t-shirt της διοργάνωσης και του διπλώματος συμμετοχής στον ηλεκτρονικό αγώνα. Τον προσωποποιημένο αριθμό συμμετοχής θα λάβει ο κάθε δρομέας αμέσως μετά την επιβεβαίωση της εγγραφής του ηλεκτρονικά στο e-mail του.

Τέλος, να σημειωθεί ότι το κόστος της συνδρομής συμμετοχής στον εικονικό Μαραθώνιο Αθήνας περιλαμβάνει την αποστολή με κούριερ του σχετικού πακέτου (μετάλλιο, t-shirt, δίπλωμα) και ανέρχεται στα 22 ευρώ για τους κατοίκους της Ελλάδας και στα 32 ευρώ για τους κατοίκους του εξωτερικού.