Σεβαστής: «Δεν θα παραδώσουμε τον ΣΕΓΑΣ στον κομματισμό και στη διαπλοκή»

Ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Βασίλης Σεβαστής, επιτέθηκε εναντίον του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για την επιλογή του να μειώσει το όριο ηλικίας για συμμετοχή στα ΔΣ των αθλητικών ομοσπονδιών.

Σεβαστής: «Δεν θα παραδώσουμε τον ΣΕΓΑΣ στον κομματισμό και στη διαπλοκή»

Με αφορμή την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, να κατεβάσει το όριο ηλικίας για συμμετοχή στα διοικητικά συμβούλια των ομοσπονδιών στα 70 έτη, ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Βασίλης Σεβαστής, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Ο κύριος Αυγενάκης χθες ολοκλήρωσε την ''κάθαρση'' στον ελληνικό αθλητισμό. Με την ανοχή της κυβερνητικής πλειοψηφίας και έχοντας απέναντι τη σφοδρή αντίδραση όλων των υπολοίπων κομμάτων, κατέβασε το όριο ηλικίας στα 70 χρόνια για να με αποκλείσει από τις επερχόμενες εκλογές και να προωθήσει τον εκλεκτό του.

Έτσι νομίζει.

Ο κόσμος του στίβου έχει δώσει και στο παρελθόν αποστομωτική απάντηση σε αντίστοιχες απόπειρες. Είμαι βέβαιος ότι το ίδιο θα κάνει και τώρα. Και θα το κάνει με μεγαλύτερη ένταση και ακόμη πιο μεγάλη αποφασιστικότητα.

Δεν πρόκειται να παραδώσουμε τον ΣΕΓΑΣ στον κομματισμό και στη διαπλοκή.

Ούτε οι μεθοδεύσεις αυτές, οι απειλές και εκβιασμοί στα σωματεία και στους εκπροσώπους τους, ούτε ο οικονομικός αποκλεισμός του ΣΕΓΑΣ θα επιφέρουν το αποτέλεσμα που οι εγκάθετοι και ο προστάτης τους επιδιώκουν.

Το αντίθετο θα συμβεί.

Τώρα τον λόγο έχουν ο κόσμος και τα σωματεία του στίβου».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας