Ο ΣΕΓΑΣ διαψεύδει ότι κλείνει τις ΕΑΣ της χώρας

Η λειτουργία των γραφείων του ΣΕΓΑΣ όπως και των κατά τόπους ΕΑΣ της επικράτειας συνεχίζεται απρόσκοπτα παρά την αναστολή συμβάσεων, όπως διαβεβαιώνει η ομοσπονδία, διαψεύδοντας σάιτ που έκανε σχετική δημοσίευση.

Ο ΣΕΓΑΣ διαψεύδει ότι κλείνει τις ΕΑΣ της χώρας

Επίθεση σε σάιτ, το οποίο δεν κατονομάζει, εξαπολύει ο ΣΕΓΑΣ λόγω επαναλαμβανόμενης, όπως ισχυρίζεται, προσπάθειας παραπληροφόρησης της κοινής γνώμης. Απαντώντας στην ιστοσελίδα, η ομοσπονδία του στίβου διαψεύδει το δημοσίευμα ότι κλείνει τις ΕΑΣ όλης της χώρας, με αφορμή το κλείσιμο των γραφείων της ΕΑΣ Θεσσαλονίκης. Δηλώνει κατηγορηματικά ότι η λειτουργία τους συνεχίζεται κανονικά, όπως και του ίδιου του ΣΕΓΑΣ παρά την αναστολή συμβάσεων πολλών εργαζομένων.

Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ αναφέρει συγκεκριμένα τα παρακάτω:

«Για μία ακόμη φορά, το γνωστό σάιτ της παραπληροφόρησης επιχειρεί να δημιουργήσει σύγχυση και εντυπώσεις στον χώρο του αθλήματός μας προκειμένου να εξυπηρετήσει τις δικές του γνωστές σκοπιμότητες.

Παραπληροφορεί λοιπόν τον κόσμο του στίβου ότι ο ΣΕΓΑΣ κλείνει τις ΕΑΣ, χρησιμοποιώντας μια άστοχη γνωστοποίηση της ΕΑΣ Θεσσαλονίκης προς τα σωματεία-μέλη της, στην οποία ενημερώνει ότι κλείνουν τα γραφεία της, γενικεύει και ισχυρίζεται πως αυτό αφορά απόφαση του ΣΕΓΑΣ για όλες τις ΕΑΣ της χώρας, πράγμα ψευδές και ανυπόστατο.

Η λειτουργία των ΕΑΣ συνεχίζεται κανονικά, ανεξάρτητα από την αναστολή σύμβασης των εργαζομένων σε αυτές, όπως κανονικά συνεχίζεται η λειτουργία και του ΣΕΓΑΣ, όπου μεγάλο μέρος του προσωπικού βρίσκεται ήδη σε αναστολή συμβάσεων».