Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του «21ου Filothei Women Gala»

Έγινε γνωστό από τον ΣΕΓΑΣ το αγωνιστικό πρόγραμμα του «21oυ Filothei Women Gala» που θα διεξαχθεί στις 11 Σεπτεμβρίου.

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του «21ου Filothei Women Gala»

Κορυφαίες Ελληνίδες αλλά και ξένες αθλήτριες θα είναι παρούσες στο «21o Filothei Women Gala» στο στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου.

Η φετινή διοργάνωση για πρώτη φορά από την έναρξή της μετακινήθηκε χρονικά από την περίοδο της άνοιξης λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ωστόσο το σημαντικότερο είναι ότι καταφέρνει να διατηρήσει αναλλοίωτο το χαρακτήρα της.

Το φετινό πρόγραμμα των αγώνων συμπεριλαμβάνει τέσσερα αγωνίσματα, τα 100 μέτρα, το ύψος, το επί κοντώ και το μήκος. Παράλληλα το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ένα επιπλέον αγώνισμα το «άλμα υγείας». Πρόκειται για το μήκος άνευ φόρας, που θα έχει μάλιστα κοινωνική προέκταση, αφού η διεξαγωγή του αποσκοπεί στη συγκέντρωση χρημάτων για δράσεις που αφορούν τον Covid-19. Στο μήκος άνευ φόρας θα συμμετάσχουν τόσο αθλήτριες που θα αγωνιστούν σε κάποιο από τα υπόλοιπα αγωνίσματα της διοργάνωσης, όσο και επιπλέον αθλήτριες, που επιθυμούν να ενισχύσουν τον κοινωνικό σκοπό της διεξαγωγής του.

Το «Filothei Women Gala» αποτελεί τον τελευταίο εγχώριο αγώνα της αγωνιστικής περιόδου. Οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από την ΕΡΤ και το πρόγραμμα που ανακοίνωσε ο ΣΕΓΑΣ έχει ως εξής:

18.00: Επί κοντώ
18.10: Μήκος
18.15: Ύψος
19.00: 100 μέτρα
19.10: Μήκος άνευ φόρας