Κυριακοπούλου και Πόλακ αγωνίζονται στο Τουρκού

Στο Τουρκού της Φινλανδίας θα διεξαχθεί αύριο Τρίτη (11/8) το μίτινγκ της σειράς Continenal Tour με την επωνυμία Paavo Nurmi Games και τη συμμετοχή της Νικόλ Κυριακοπούλου και της Ελένης Πόλακ.

Κυριακοπούλου και Πόλακ αγωνίζονται στο Τουρκού

Πρόκειται για μία από τις κορυφαίες διοργανώσεις που θα γίνουν φέτος το καλοκαίρι κι εκεί θα είναι για να αγωνιστούν δύο Ελληνίδες πρωταθλήτριες του επί κοντώ.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου και η Ελένη Πόλακ ταξίδεψαν σήμερα για την Φινλανδία και αύριο θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν έναν δυνατό αγώνα.

Η Πόλακ προέρχεται από την πρώτη της νίκη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, την οποία συνδύασε με άλμα στα 4,50 μέτρα. Η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη έχει σταθεροποιηθεί σε επιδόσεις πάνω από τα 4,50 μ., ενώ στη διάρκεια της σεζόν έχει ξεπεράσει και τα 4,70 μέτρα.

Η Κυριακοπούλου δεν κατάφερε να πάρει μέρος στη διοργάνωση της Πάτρας, καθώς από την περασμένη Πέμπτη έχει ενόχληση στους ραχιαίους, που δεν της επέτρεψε να μπει στον αγώνα, παρότι νωρίτερα έκανε το ζέσταμα της. Η έμπειρη πρωταθλήτρια είναι σε καλή κατάσταση κι εφόσον δεν έχει ενοχλήσεις θα επιδιώξει επιδόσεις πάνω από το φετινό της 4,60 μέτρα.

Στην ίδια διοργάνωση στο επί κοντώ θα συμμετάσχει και η Χόλι Μπράντσοου (Μ. Βρετανία), που έχει ήδη ξεπεράσει την φετινή σεζόν τα 4,73 μέτρα.

Το πρόγραμμα των αγώνων θα είναι "γεμάτο" με 13 αγωνίσματα σε άνδρες και γυναίκες και καλές συμμετοχές στο σύνολο του.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας