Πανελλήνιο Στίβου: Μετά την Στεφανίδη, εκτός και η Κυριακοπούλου! (vid)

Η Νικόλ Κυριακοπούλου ενημέρωσε πως ταλαιπωρείται από μία σύσπαση στον τετρακέφαλο και δεν θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο της Πάτρας.

Πανελλήνιο Στίβου: Μετά την Στεφανίδη, εκτός και η Κυριακοπούλου! (vid)

Ακόμα μία ηχηρή απουσία θα έχει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου που διεξάγεται στην Πάτρα και δη στο άλμα επί κοντώ. Μετά την Κατερίνα Στεφανίδη, το παρών δεν θα δώσει ούτε η Νικόλ Κυριακοπούλου.

Η χάλκινη πρωταθλήτρια Ευρώπης στον κλειστό στίβο, ενημέρωσε πως ταλαιπωρείται από μία σύσπαση που υπέστη στον τετρακέφαλο και έτσι δεν θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο, προτιμώντας να είναι έτοιμη στο μίτινγκ που έχει την ερχόμενη Δευτέρα στη Φινλανδία.

Η ίδια τόνισε: "Δυστυχώς, έπαθα μία σύσπαση στους ραχιαίους, την Πέμπτη το βράδυ και προσπάθησα να το σώσω με φυσιοθεραπείες κτλ. Ήρθαμε να το δοκιμάσουμε στο ζέσταμα και όσο έκανα με έσφιγγε και επειδή φοβήθηκα πάρα πολύ και να μην ξαναγυρίσουμε πίσω, είπαμε καλύτερα να αποχωρήσουμε γιατί την Τρίτη έχουμε αγώνα στο εξωτερικό. Είναι ένας εξαιρετικός αγώνας, πολύ μεγάλο μίτινγκ και δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να το χάσω. Ήθελα να αγωνιστώ και εδώ, να έχω έναν αγώνα ακόμα θα μου έκανε καλό, αλλά δυστυχώς έπρεπε να προφυλάξω τον ραχιαίο μου".

Δεν «κατεβαίνει» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα η Κατερίνα Στεφανίδη

Απούσα από το Πανελλήνιο είναι και η Κατερίνα Στεφανίδη εξαιτίας των ενοχλήσεων στο λαγονοψοΐτη.